Futbol okulu çalışmalarını sürdürüyor

Futbol okulu çalışmalarını sürdürüyor
Çarşamba Halk Eğitim Merkezi ve Antrenör Cemil Cengiz tarafından açılan futbol okulu çalışmalarına tam gaz devam ediyor

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi ve Eski Çarşambaspor Teknik Direktörü Antrenör Cemil Cengiz tarafından açılan minikler futbol okulu çalışmalarına devam ediyor. İlkokul çağındaki 80 öğrencinin katıldığı futbol okulunda, öğrenciler hafta 24 saat futbola ilişkin bilgiler öğreniyor.

Antrenör Cemil Cengiz, öğrenciler ile birebir ilgilendiklerini belirtirken öğrencilere futbolun temel kurallarını öğrettiklerini dile getirdi. Çocukların spor ile tanışmaları için önemli bir iş yaptıklarını dile getiren Cemil Cengiz, futbol okulunun açılmasına destek veren Halk Eğitim Merkezi yöneticilerine de teşekkür etti.

Futbol okulunun dün gerçekleşen antrenmanına öğrencilerin velileri de katılarak çocuklarının futbol alanındaki gelişimlerini yakından öğrenme şansı edindiler. Veliler futbol okulundan kaynaklı mutlu olduklarını ve çocuklarının boş zamanlarını geçirebilecekleri güzel bir aktivite olduğunu dile getirirken, çocukların kötü alışkanlıklara yönelmemeleri için böyle aktivitelerin Çarşamba’da yaygınlaşması gerektiğini belirttiler.

futbol-okulu-calismalarini-surduruyor.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor