Fiyatlar düştü, satışlar arttı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde her hafta Çarşamba günü tezgah açan Pazar esnafının, fiyatların düşmesiyle birlikte bu hafta yüzü güldü.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde her hafta Çarşamba günü Batıyaka Kapalı Pazaryerinde tezgah açan Pazar esnafının ve müşterilerin bu hafta yüzü güldü. Her hafta tezgahları dolu açıp, dolu kapatan esnaf bu hafta müşteriyi evine elleri dolu gönderiyor. Önceki haftalara nazaran her üründe ortalama 15 -20 TL arası düşüş yaşandığı belirtildi. Bu düşüşten faydalanan müşteri, uzun zaman sonra az miktarda çok alışveriş yapma imkanı buldu.

b.jpg

“Fiyatlar düştü, satışlar çıktı”
Her hafta Çarşamba günü tezgah açan Pazar esnafı, “Bu hafta fiyatlar çok düştü. Çok şükür satışlarımız da güzel. Müşteri fiyat sorarken korkmuyor. Almaktan çekinmiyor. Gönül rahatlığıyla bu hafta dolapları dolacak. Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte fiyatlar düştü, satışlar çıktı. Halimizden şu anlık memnunuz. En azıdan tezgahımız akşama kadar boşalmış oluyor. Önceden dolu gelip dolu gidiyorduk. Önümüzdeki haftalarda bu fiyatlar daha da düşebilir.” İfadelerini kullandı.

e.jpg

“Uzun zaman sonra ellerimiz dolu eve gidiyoruz”
Geçen haftalara göre bu hafta daha fazla ürün aldıklarını dile getiren müşteriler ise, “Uzun zaman sonra ellerimiz dolu eve gidiyoruz. Normal zamanlarda 500 – 600 TL harcama yaptığımızda dolaplarımız dolmuyordu ama bugün aynı fiyata bir çok ürün alabildik. Her istediğimizi alamasak bile azar azar alabiliyoruz. İnşallah fiyatlar daha düşer.” Şeklinde konuştu.

d.jpg

Batıyaka Kapalı Pazaryerindeki tezgahtaki fiyatlar ise şu şekilde; Fasulye 50 TL, patlıcan 15 TL, biber 40 TL, salatalık 15 TL, kabak 15 TL, domates 30 TL, elma 20 TL, portakal 25 TL ve çilek 50 TL.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Ekonomi