Fırtına çatıları uçurdu!

Fırtına çatıları uçurdu!
Çarşamba ilçesinde gece saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar sonrası oluşan fırtınada bazı binaların çatısı uçtu

firtina-catilari-ucurdu-5.jpg

Karadeniz'in genelinde olduğu gibi Samsun bölgesinde de etkili olan fırtına binaların çatısını uçururken, ilçede bazı bölgelerde elektrik kesintisine neden oldu. Gece saatlerinde etkisini arttıran fırtına sonrası, Değirmenbaşı Mahallesi, Sungurlu Mahallesi ve Orta Mahalle mevkilerinde bulunan bazı binaların çatıları uçtu. Fırtınanın sebep olduğu olaylarda uçan çatılar sokaklarda park halinde bulunan araçların üzerine düştü. İlçede yaşanan olaylarda can kaybı veya yaralanma olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Olay yerlerine sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri tarafından çevrede güvenlik önlemleri alındı.

AĞAÇLAR FIRTINAYA DAYANAMADI

Fırtınanın etkili olduğu Hürriyet Mahallesi'nde ise ağaçlar kökünden sökülerek devrildi. Birçok çam ağacının yıkıldığının görüldüğü mahallede, fırtınanın etkileri gün ağarınca net olarak ortaya çıktı. Hafta sonu etkili olan yağışlı havanın hafta başıyla birlikte etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Elektrik kesintisinin yaşandığı ilçede, belediye ekipleri, ulaşıma engel olan uçan çatıların parçalarını kaldırmak için çalışma başlattı.

firtina-catilari-ucurdu-2.jpg

firtina-catilari-ucurdu-3.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber