FİLİSTİN’E YARDIM KERMESİ

FİLİSTİN’E YARDIM KERMESİ
Çarşamba Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Filistin’e yardım kermesi düzenlendi. Kermese öğrenci ve velilerin ilgisi yoğun oldu

Çarşamba Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından, Okul Aile Birliği Koordinesinde Filistin’e yardım kermesi düzenlendi. Kermesin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Şube Müdürü Yusuf Tanrıöven ve Okul idarecileri tarafından gerçekleştirildi. Filistin’e yardım amacıyla düzenlenen kermeste öğrenci ve veliler tarafından hazırlanan ürünler satışa sunuldu. Kermesten elde edilecek gelir Filistin halkına bağışlanacak.

bunlar-1.jpg

bunlar-2.jpg

bunlar-3.jpg

bunlar-4.jpg

‘Filistin Halkının Yanındayız’

Düzenlenen kermes ile ilgili bilgiler veren Çarşamba Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nuray Torun, “ Okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yoğun isteği üzerine, Okul Aile Birliğince aldığımız karar gereği Filistin’e yardım kermesi düzenledik. Yaşanan bu zor günlerde Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek istedik. Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bizim de bir katkımız olsun istedik. Umduğumuzdan çok daha güzel bir kermes oluyor. Kermesten elde edilecek geliri Filistin’e bağışlayacağız” dedi. Kermese İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Şube Müdürü Yusuf Tanrıöven,öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber