Filip Holosko'dan çarpıcı açıklamalar

Filip Holoskodan çarpıcı açıklamalar
Beşiktaş'ın ilk yarıdaki en etkili isimlerinden birisi olan Filip Holosko, Avrupa Kupaları'ndaki maçlarda ezeli rakipleri G.Saray ve F.Bahçe'yi desteklediğini ifade etti

 

Şampiyon olmaları halinde ise Samet Aybaba ile 'Gangnam' dansı yapacaklarını dile getirdi

Filip Holosko, ikinci yarıda da gollerine devam ederek, taraftarlara daha çok Gangnam dansı izleteceğini söyledi ve ekledi: 

"Takıma, teknik heyete, hatta Samet Hoca'ya Gangnam dansı öğreteceğim. Şampiyon olunca belki İnönü'de, belki de Kayseri'de taraftarlarımızla birlikte hep beraber Gangnam dansı yapacağız."

UZUN VADEDE KARLIYIM

"1 ay kadar yalnız çalıştım. Sabah tesislerde idman yaparken, öğleden sonra Collezium'da Mehmet Hoca eşliğinde çalışmalarda bulundum. Mehmet Hoca'ya çok teşekkür ediyorum. Kendimi hep hazır ve formda tuttum. Sonra 'FEDA'ya katılmak istedim. Beşiktaş'ı ne kadar çok sevdiğimi düşündüm. Ailemin İstanbul'da yaşamaktan ne kadar mutlu olduğunu gördüm. 'FEDA' ettiğim para hiç de az değildi. Bu arada sözleşmemi iki yıl daha uzattım. Nihayetine bakarsanız uzun vadede ben karlı çıktım. Kararımdan hiç pişman olmadım."

Samet Hoca'ya kendisine verdiği şanstan dolayı minnetar olduğunu dile getiren Holosko, sözlerini şöyle sürdürdü:

TAKVİYEYE İHTİYAÇ YOK!

"G.Saray maçında attığım iki gol bana ilaç gibi geldi. O karşılaşmayı asla unutmam. Kaybedecek bir şeyim yok dedim ve çok rahat oynadım. Takıma golcü alınır, alınmaz bilemiyorum. Ama birkaç takviyeye ihtiyaç var. Hayır yok!... Almeida ve ben varım (Gülerek). Samet Hoca en iyisini bilir. Yolumuz uzun ve engelli ama şampiyonluk hayal değil, imkan dahilinde."

AYKUT HOCA'YA MESAJ!

"Stoch ödül alınca, kendim almış gibi hissetim ve sevindim. Bu gol, F.Bahçe'de Aykut Hoca'dan daha fazla şans almasına yardım edecektir. Beşiktaş'a gelmesi konusunda benim bir önerim olmadı. Ama ikimizin menajeri de aynı. O Beşiktaş'a önermiş olabilir."

AVCI HAK EDİYOR

"Abdullah Avcı ile Belediye'ye kiralık gittiğim dönemde çalıştım. Kendisi şu anda çok doğru bir mevkide. Yeni kurduğu takımla gelecekte çok başarılı olacak. Avrupa Kupaları'nda Galatasaray ve Fenerbahçe'yi destekliyorum."

TÜRK OLMAYA HAZIRIM

"Türk vatandaşlığına geçebilirim. Slovak Milli Takımı'nda oynadığım müddetçe benim açımdan sorun yok. Türkçe konuşuyorum ve kendimi zaman zaman Türk gibi hissediyorum. "

İLK YARININ EN İYİSİYİM

"Fernandes bana göre bizim takımda 1 numara. Sivok da Almeida da çok iyi performans sergiledi. Ama ben ilk yarının en iyi futbolcusu olduğumu düşünüyorum. Bazen çılgınım, çılgınlık yapmak hoşuma gidiyor. "

EN İYİ GOLCÜ BURAK

"Türkiye'nin en iyi golcüsü şu aralar Burak Yılmaz. En iyi orta saha ise Fernandes. Bence en iyi Türk orta saha oyuncusu Arda. Quaresma'yı insan olarak severim. Herkes de severdi. Futbol kalitesi kesinlikle tartışılmaz ama takım oyuncusu değildi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir