Filenin sultanları şampiyon!

Filenin sultanları şampiyon!
Türkiye Voleybol Federasyonu Samsun İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi

Çarşamba Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü spor kulübü genç Kızlar voleybol takımı, 2023-2024 sezonu il birinciliği müsabakalarında namağlup set vermeden şampiyon oldu.

Tekkeköy Yaşar Doğu spor salonunda kulüpler arası genç kızlar İl birinciliği için DSİ spor kulübü ile karşılaşan Çarşamba ekibi 3-0 skorla yenerek il birincisi oldu. Nisan ayında düzenlenecek bölge şampiyonasında Çarşamba ekibi Samsun ilini temsil edecek. Çarşamba Gençlik Spor İlçe Müdürü Turgay Ekşi yaptığı açıklamada, “Kurulduğu 2014 yılından bugüne kadar katıldığı tüm kategorilerde önemli başarılar elde ederek kız çocuklarımızı spora teşvik eden sporcu nesillerin yetiştirilmesinde önemli bir görev üstlenen oyuncu kazandıran Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Kulübü başarılarına bir yenisini daha ekledi. Hedef finallere yükselerek Türkiye'nin en iyi takımlarının yer alacağı turnuva da ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmiştir ve edecektir.

filenin-sultanlari-sampiyon.jpg

Kurulduğu günden bugüne emeği geçen herkese teşekkür eder, takımımızı tebrik ederim. Bizlere destek olan İlçe Kaymakamız Doç.Dr Şükrü Yıldırım’a, Kulübümüzün başarılarında her zaman yanımızda olan desteklerini hiçbir zaman üzerimizden eksik etmeyen, sporcularımıza Belediye Başkanı değil abisi olan Belediye Başkanımız sayın Av. Halit Doğan’a teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor