Fatsa Maçı Hazırlıkları Başladı

Fatsa Maçı Hazırlıkları Başladı
Bölgesel Amatör Ligde (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren lider Çarşambaspor Erbaa deplasmanından aldığı üç puanla moral depolayan Çarşambaspor hafta sonu kendi sahası ve seyircisi önünde ağırlayacağı grubun güçlü ekiplerinden

 

Fatsa Belediyespor maçının hazırlıklarına Adapark tesislerinde başladı.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

Lider Çarşambaspor Erbaa deplasmanından aldığı galibiyetin moraliyle Adapark tesislerinde Fatsa Belediyespor maçının hazırlıklarını ciddi bir çalışma ortamıyla sürdürüyor. Adapark tesislerinde teknik sorumlu İbrahim Hancı nezaretinde sürdüren Çarşambaspor da sezonun ilk maçında sakatlanarak ilk devreyi kapatan Emrah Kınık ve Erbaa Belediyespor karşısında son dakikalarda kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Halim hafta sonu oynanacak olan zorlu maçta yer almayacaklar.

Teknik Sorumlu İbrahim Hancı bizim için kolay geçmesi beklenen bir maçı zor da olsak lehimize çevirerek kazanmayı bildik. Bu demektir ki kolay bir maç yok. Bütün rakiplerimizi ciddiye almak zorundayız. Bu bilinç ve azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Lig de konum olarak lider durumdayız. Erbaa maçı ile birlikte liderliğimizi sürdürüyoruz. Hafta sonu kendi sahamızda ve seyircimizin önünde oynayacağımız Fatsa Belediyespor maçını kazanarak hem liderliğimizi hem de rakiplerle puan farkını açarak  yolumuza   adım  adım  devam  etmek  istiyoruz. Hafta içi iyi bir çalışma ortamıyla çalışmalarımızı sürdürerek Fatsa Belediyespor maçına hazır olacağız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber