Fatih Terim'in F.Bahçe'yi imha planı

Fatih Terimin F.Bahçeyi imha planı
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi için şimdiden planını yaptı.

 

Terim son anda bir problem yaşanmazsa derbide sahaya süreceği ilk 11'i kafasında netleştirdi. Hakan Balta cezalı olduğu için derbide yerini alamayacak. Elmander de derbide yok fakat sevindiren haber Muslera maçta takımdaki yerini alacak..

Taraftarların merakla beklediği dev derbiye sayılı günler kaldı. Pazar günü saat 20:00 de Arena'da kozlarını paylaşacak Galatasaray ile Fenerbahçe zirve için savaşacak..

FATİH TERİM'DEN DERBİ YASAĞI

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim F.Bahçe derbisi için de bir takım önlem almaya başladı. Her derbi maçta uyguladığı sistemi bu maçta da uyguluyor. Bu hafta Florya'ya ziyaretçi yasağı geliyor. Fatih Terim Florya güvenliğine talimat vererek gelen ziyaretçilere durumun anlatılmasını ve kimsenin tesise alınmamasını sağlayacak. Bugünden itibaren kampa giren Aslanlar, 1461 Trabzon maçından sonra adeta dış dünya ile bağlarını kopartacak.

SAĞDA HAMİT SOLDA RIERA

Fatih Terim kadro hakkındaki düşüncelerini ise yakın çevresiyle paylaştı ve cezası sona eren Melo'nun tekrar takımda yer alacağı öğrenildi... Aydın'ın yerine ise sağda Hamit Altıntop oynayacak. Hakan Balta'nın cezasında Riera sola, iyileşen Fernando Muslera da yeniden kaleye geçecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor