FARKLI PAZAR : ÇARŞAMBASPOR : 8 – ATAKENTSPOR : 0

FARKLI PAZAR : ÇARŞAMBASPOR : 8 – ATAKENTSPOR : 0
Süper Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde grubun son sırasında yer alan güçsüz ekibi Atakent Spor’u pozisyon vermeden 8-0’lık net bir skorla yenerek seriyi devam ettirdi.

Çarşamba Şehir Stadyumu’nda ağırladığı rakibi Atakent Spor karşısında 90 dakika üstün bir oyun sergileyerek rakibine pozisyon vermeyen Çarşambaspor, Atakentspor karşısında farklı skor elde etti. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf ev sahibi Çarşambaspor’du.Daha maçın ilk dakikalarında oyun hakimiyetini elinde bulunduran Çarşambaspor, siyahi futbolcusu Paskal ile 1-0 öne geçti. Bu golün sevinci devam ederken, karşılaşmada bir diğer siyahi futbolcu Viktor, takımını 2-0 öne geçirdi. 2-0’lık skorla rahatlayan Çarşambaspor, rakip kaleye hücum etmeye başladı. Dakikalar 32’yi gösterdiğinde sahneye Erhan Mutlu çıktı. Erhan Mutlu’nun golü ile 3-0 öne geçen Çarşambaspor, zayıf ve güçsüz rakibi karşısında net pozisyonlar bulmaya başladı. Net pozisyonlar gol olmayınca ilk yarı 3-0’lık skorla son buldu.

carsambaspor-(1).20151123105656.jpg
İkinci yarıya gelindiğinde yine oyuna iyi başlayan taraf Yeşil-Beyazlı ekipti. Sağlı-sollu gelişen ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çarşambaspor Paskal ile dördüncü golü buldu. 4-0’lık skorla devam eden karşılaşmada yine takımın siyahi futbolcusu Paskal düzgün vuruşla skoru 5-0’a taşıdı. 5. Gol sonrasında devam eden karşılaşmada Can Göksüzoğlu skoru 6-0’a getirdi. Savunma gücü kalmayan Atakentspor karşısında oyuna ikinci yarıda giren Kadir Çağlar, skoru 7-0’a getirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında oyuna giren Ali Emre Duman oyuna girmesiyle birlikte skoru ilan eden golü attı. Ali Emre Duman’ın attığı gol ile maç skoru 8-0’a oldu.

carsambaspor-(2).20151123105704.jpg

Karşılaşmada zayıf ve güçsüz bir takım karşısında üstün bir oyun sergileyen Çarşambaspor, son haftalarda aldığı farklı galibiyetle grubunda farklı bir takım olduğunu gösterdi.

HABER: NEVZAT AKKAYA

carsambaspor-(3).20151123105713.jpgcarsambaspor-(4).jpgcarsambaspor-(5).20151123105728.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor