Esnaf Sicil Memurları 30 Haziran' da gidiyor

Esnaf Sicil Memurları 30 Haziran da gidiyor
Samsun Esnaf Odaları Birliği Sicil Memurları Çarşamba Bakkallar Odasında odalara kayıtlı esnaf üyelerine sicil kayıtları ile ilgili işlemler 30 Haziran' a kadar devam edeceği açıklandı

Samsun Esnaf Odaları Birliği Sicil Memurları Çarşamba Bakkallar Odasında odalara kayıtlı esnaf üyelerine sicil kayıt işlemleri ile ilgili çalışmaları için Haziran ayı başlarında ilçeye gelerek burada Çarşamba Bakkallar Odası binasında hizmet vermeye başlamıştı. Geçtiğimiz hafta Başkan Eyüp Güler'in de açıklaması ile esnaflara duyurulmuştu.

30haziran1.jpg

Çarşamba Bakkallar Odası binasında esnaflara hizmet vermeye devam eden Sicil Memurlarının çalışmalarının 30 Haziran tarihinde ilçe de sona ereceği ve buradan Bafra İlçesinde görev yapmaya geçeceklerini dile getiren Çarşamba Bakkallar Odası Başkanı İsa Acar gazetemize yaptığı açıklamasında, "Esnaf arkadaşlarımızın konuya duyarlılık göstermelerini istediğimiz vergi kaydı yaptırmış Belediye Açma Ruhsatı olmayan, Oda kaydı yaptırmamış veya 5 yılda bir yapılması gereken Esnaf Sicil Vizelerinin günü geçmiş olan; Vize işlemleri, iş yeri açma ve terk etme işlemleri için  Samsun Esnaf Odaları Birliği sicil memurları ilçemizde Uzun Çarşı adresinde bulunan Bakkallar Odası binamızda 30 Haziran' a kadar görev yapacaklardır. Bu durumda olan esnaflarımızın mağdur olmamaları için bakkallar Odasına gelerek memur arkadaşlardan gerekli belge ve bilgileri alabileceklerdir. Bu fırsatı esnaflarımızın kaçırmaması ve Samsun' a kadar gidip sıkıntı çekmeden yapmaları için gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Nuri ŞEKER 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber