Esnaf Odasında Devir Teslim

Esnaf Odasında Devir Teslim
Salıpazarı Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanı Osman Yüksel mazbatasını alarak göreve başladı.Seçimlerin ardından mazbatasını alan yeni yönetim için Salıpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

KİMSEYE KIRGINLIĞIM YOK 
Düzenlenen devir teslim törenine katılan eski başkan Halit Çelebi, görevi yeni başkan Osman Yüksel’e devretti. Çelebi yaptığı kısa değerlendirme “
b4a54da7-3a8b-496a-840f-82ede42d342b.jpg

Salıpazarı esnafını her platformda daha iyi temsil edilebilmesi adına haklarının korunup kollanması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bana seçimlerde oy veren vermeyen tüm esnafımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Kimseye kırgınlığım yok. Dün de kırgınlığım olmadı, bugün de yok, yarın da olmayacak” dedi. Çelebi, yönetimi devralan Osman Yüksel ve ekibine başarılar diledi.
 ca7cee4c-12ab-426c-9a79-062204363a9a.jpg
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Yüksel kazananın Salıpazarı esnafı olduğunu ifade ederek, bugüne kadar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na hizmetlerinden dolayı Halit Çelebi’ye ve yönetimine teşekkür etti.
ea20ff80-6f0a-410f-a73d-1b4b7fc8dc38.jpg

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Esnafımız için bugünden itibaren var gücümüzle çalışacağız diyen başkan Yüksel “Salıpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odamızın genel kurulunu gerçekleştirdik. Genel kurulumuza gösterilen ilgi ve yüksek katılım bizleri son derece memnun ederken, şahsıma ve yönetimime oy  vererek,  bu görevi tevdi eden üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Genel kurulumuz artık tamamlanmış olup kaybedeni yoktur. Kazanan Salıpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Esnafımız olmuştur. Bugünden itibaren  Esnafımız için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Genel kurulumuzun birlik ve beraberliğimizin devamına vesile olmasını Rabbimden niyaz eder, Salıpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Esnafımıza ve İlçemize  hayırlı olmasını dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber