Eski polis müdürüne meydan dayağı atıp sosyal medyadan canlı yayınladı

Eski polis müdürüne meydan dayağı atıp sosyal medyadan canlı yayınladı
Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında görevinden ihraç edilen 3. sınıf emniyet müdürüne bir esnaf tarafından meydan dayağı atıldı

Bütün bu olup bitenler ise emniyet müdürünü darp eden esnaf tarafından da sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlandı. 
Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında görevinden ihraç edilen 3. sınıf emniyet müdürü G.Ö., daha önceden tanıdığı bir esnaf tarafından sokak ortasında darp edildi. Önce iş yerinin içinde darp edilen G.Ö. daha sonra esnaf R.Ç. tarafından sokak ortasına çıkarıldı. R.Ç., FETÖ'den ihraç edildiği, 3. sınıf emniyet müdürü olduğu, İngiltere'ye kaçmak için kendisinden yardım istediği ve kendisini Kosova'da yaşayan 8 aylık çocuğuyla tehdit ettiğini iddia etiği G.Ö.’yü evire çevire dövdü.
Bütün bu olup bitenleri de sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlayan R.Ç., müdürü darp ederken bir yandan da, "Polisi çağırın ve emniyet müdürü buraya gelsin" diye seslendi. Olay yerine gelen polis tarafından kurtarılan G.Ö., daha sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan R.Ç., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
Savcıya ifade veren R.Ç., serbest bırakıldı.

meydan11.jpg

meydan12.jpg

 

meydan13.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber