Eski Kaymakam Güney, Samsunspor maçını izledi

Eski Kaymakam Güney, Samsunspor maçını izledi
Çarşamba ilçesinde görev yapan Kaymakam Mustafa Güney’i atandığı Kütahya Vali Yardımcılığı görevi  dolayısıyla Ziyarete giden Çarşambalı Daire Amirleri ve sporcu arkadaşları  Yılport Samsunspor - Utaş Uşakspor  maçını seyrettiler

Ziyarete İlçe Müftüsü Osman Karagöz,Milli Eğiti Müdürü Mustafa Özdemir,SYDF Vakfi Müdürü Tevfik Akın,Yazı İşleri Müdürü Fethi Sel,İtfaiye Şube Müdürü İsmail İzgi,SASKİ Şube Müdürü Doğan Toraman,Şehit Nuri Pamir Okul Müdürü Lokman Mum,Çarşamba Spor Güreş takımı Hocası İsmet Aykul,Esnaf Ali Kıtal  katıldı.

Sporcu kişiliği ile bilenen Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Güney, misafirleri ile  komşu İl olan Uşak’ta  Samsun spor maçını seyretti. Maç sonrası  Vali Yardımcısı Güney’in 13 yıl önce Uşakta Vali Yardımcılığı yaptığı dönemde  arkadaşı olan  Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın misafiri oldular.

Çarşambaya  ve Çarşambalılara olan sevgisini her platformda dile getiren Kaymakam Güney, ziyaret dolayısıyla bu kadar uzun bir yolu kat eden  arkadaşlarıma teşekkür ediyorum  ,tüm Çarşambalılara da selamlarını iletiyorum dedi. Samsun spor’umuzun Uşakta aldığı  galibiyeti  Şampiyonluk yolunda kazanılmış önemli bir aşamadır ,inşallah Sezon sonunda Samsun spor  şampiyonluk ipini göğüsler,Çarşamba sporda şansız başladığı sezonu en iyi yerde bitireceğine inanıyorum diyen Vali Yardımcısı Güney, tüm Çarşambalı kardeşlerime selam ve sevgilerimi iletiyorum” dedi.

HABER: Nuri ŞEKER – Nevzat AKKAYA

eski-kaymakam-guney,-samsunspor-macini-izledi--(2).jpg

eski-kaymakam-guney,-samsunspor-macini-izledi--(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber