Eski Başhekimi, Dostları ziyaret etti

Eski Başhekimi, Dostları ziyaret etti
Çarşamba Devlet Hastanesi eski Başhekimi Dursun Mehmet Mehel ve Yardımcısı Mustafa Şen’i makamında ziyaret eden Çarşamba heyeti Mehel ve ekibine yeni görev yerinde başarılar dilediler

 

Geçtiğimiz ay Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi olarak atanan eski Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Mehel ve Yardımcısı Dr. Mustafa Şen’i yeni görev yerinde ziyaret eden Çarşambalı dostları yeni görev yerinde başarılar diledi ve Hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Çarşamba’ dan ziyarete giden İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Sahibi ve Kurucusu Ahmet Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş’ın ağabeyi ve Köktaşlar Petrol’ün sahibi Cemal Köktaş, Özakkaya Ekmek Fırınları İşletmesi sahibi ve eski Çarşamba spor Başkan Yardımcısı Esat Akkaya, Aydın Balıkçılık sahibi ve Çarşamba spor eski Başkanlarından Sinan Aydın, Esnaf Cemil Mete ile birlikte ziyaret ettiler. Heyettekiler, Çarşamba’ da görev yaptıkları süre içinde başarılara imza atan ekibin Samsun’un en büyük hastanelerinden birisinde görev almasından memnun olduklarını ve aynı başarıyı Samsun’da da devam ettireceklerine inandıklarını dile getirdiler.

Çarşambalı sevdikleri ve dostları adına yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen heyet bir süre Mehel ve Şan ile sohbet ettiler. Yapılan ziyaretten memnun olduğunu ve 6 yıl gibi bir süre Çarşamba’da başarılı çalışmalara imza attıklarına inandıklarını dile getiren Mehel, Çarşambanın bizde önemli bir yeri var. Bu nedenle burada görev yapsak bile Çarşamba bizim için çok ayrıcalıklı bir konumda. Bundan sonra her ne kadar Samsun’da görev yapsak bile böylesi dostlar kazanmış ve unutulmayacak olmak bizleri de sevindiriyor diyerek ziyaret nedeni ile heyete teşekkür ettiler.

Haber-Foto: Serkan Karahan

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber