Ertelenen maçın galibi Çarşambaspor

Ertelenen maçın galibi Çarşambaspor
(BAL) Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, kar yağışı nedeniyle ertelenen Öz Espiye Belediye spor maçından 3-0’lık skorla galip gelirken ilk yarıyı 3 puanla kapatmanın sevincini yaşadı.

4. Grupta iddiasını sürdüren Çarşambaspor, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Öz Espiye – Çarşambaspor maçı dün Giresun’da oynanıldı. Öz Espiye’nin ev sahipliği yaptığı maçta Çarşambaspor maça çok hızlı başladı. Maçın ilk dakikalarında golü bulan Çarşambaspor, etkili oyun sergiledi. Diğer 2 golü de ilk yarıda bulan Çarşambaspor 3-0’lık net skorla sahadan ayrıldı. Yeni Teknik Direktör Tarkan Demirhan ilk yarının galibiyetle tamamlanmasına sevinirken ikinci yarı için eksikleri yakından not aldı.

İkinci yarıda oyunda baskısını skorunda verdiği rahatlıkla bastıran Çarşambaspor, Öz Espiye deplasmanına ve kalesine zor anlar yaşattı. Çarşambaspor, Giresun ekibinin maçın 16. Dakikasında 10 kişi kalmasıyla daha da etkili performans sergiledi. 35 ve 45’inci dakikalarda goller bulan Çarşambaspor deplasmandan 3 golle alınan 3 puanın sevinciyle ilçeye döndü.  Özen’in istifasının ardından geçici olarak Teknik Direktörlük görevine getirilen Cihan Pınar, takımı galibiyetle ilçeye dönmesinden memnun kalırken diğer yandan takımın maçını ve futbolcuları daha yakından görerek bilgi edinmek isteyen yeni Teknik Direktör Tarkan Demirhan maçı yakından izleyerek notlar aldı. Tarkan Demirhan'ın bu hafta içinde ilk yarının bitmesini de fırsat bilerek takıma yapılacak takviye ve transferleri de masaya yatırarak ikinci yarıya hazırlıklara başlayacağı öğrenildi.

carsambaspor-bal-ligi-puan-durumu.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir