Ertelenen maç bugün oynanıyor

Ertelenen maç bugün oynanıyor
Bölgesel Amatör Lig 4.grupta mücadele eden Çarşambaspor, geçtiğimiz haftalarda kar yağışı nedeniyle oynanılmayan Öz Espiye Belediye Spor - Çarşambaspor karşılaşması bugün Giresun’da oynanacak.


BAL Ligi’nde mücadelesini sürdüren Çarşambaspor, geçtiğimiz Pazar günü Zara Belediyespor İle karşılaşmıştı. Kendi evinde Zara’ya 1-0 yenilen Çarşambaspor teknik Direktörü Ahmet Özen istifasını verdi. Özen’in istifasından sonra, Teknik Direktör’lük için Adı geçen Tarkan Demirhan 2. Sezon takımın başına geleceği belirtildi.

Kulüp Başkanı Şeref Çelebi “ Hava muhalefeti nedeni ile oynayamadığımız Özespiye Belediyespor maçı bugün oynanacak. Oynanacak maç için hazırlıklarımızı tamamladık ve Giresun deplasmanına gidiyoruz. Ertelenen bu maçtan galip dönmeyi hedefliyoruz.” Dedi .

Takımdan ayrılan Teknik Direktör Ahmet Özen’in yerine geçici olarak Altyapıdan Sorumlu Cihan Pınar getirildi. Genel Kaptan İsmail İzgi’nin başında bulunduğu Çarşambaspor kafilesi bugün Giresun’da oynanacak maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saati olan 13:30’u bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir