Erdoğan'ı çok sert sözlerle eleştirdi

Erdoğanı çok sert sözlerle eleştirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Türkiye’de 9 ayrı bölgede tertiplenen Vatan Mitingi’nin 3. sıcağa rağmen büyük katılımla gerçekleştirildi

Mitingde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türk milletinin direncini görmek isteyen kim varsa İzmir’den sonra Adana’ya bakmalıdır. Türk vatanı üzerine hesap yapan yersiz ve yurtsuzlar bu itirazı ciddiye almalıdır” dedi.

"Vur de vuralım öl de ölelim" sloganları ile karşılanan MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Bugün sizlerin inanç ve cesareti hainlerin, haramilerin, hamiyetsizlerin, haddini bilmezlerin mağlubiyetini müjdelemektedir. Teröristlerle helalleşme uğruna canilerin tövbe etmeleri halinde affedileceğini söyleyenler, bebek katilini neredeyse bebek bakıcılığına terfi ettirenlere Çukurova’dan yükselen ses silkelemektedir” dedi. Kötü gidişata dur diyecek ve tersine çevirecek kudretin halkın elinde olduğunu söyleyen Bahçeli, “Çözülmeye ve bölünmeye set çekecekler sizlersiniz.” diye konuştu.

“TÜRK VATANI BUGÜN BURADA ADETA ETE KEMİĞE BÜRÜNMÜŞTÜR”

Bahçeli şöyle devam etti: “Türk vatanı üzerinde hesap yapan yersiz ve yurtsuzlar bu itirazı ciddiye almalı. Biz bu kutlu vatanı bağış almadık, hiç kimseye de bağışlama niyetimiz yok. Biz, bu kutlu vatanı hibe almadık, hibe edilmesine de izin vermeyeceğiz. 3-5 densiz istiyor, 3-5 hain öneriyor, ABD buyuruyor, Başbakan umuyor, İmralı canisi dayatıyor, Türk vatanından vazgeçmeyiz. Bölünmesine ve elden çıkartılmasına müsaade etmeyiz ve etmeyeceğiz de. Çözüm oluyor, barış geliyor, süreç ilerliyor, 63 akılsız telkin ediyor, demokrasi ve özgürlük gelişiyor, AKP-BDP araşıyor diye vatanın bertaraf edilmesine fırsat vermeyiz, vermeyeceğiz. Vatan alınyazımızdır ve pazarlığı da asla olmayacaktır. Vatan, şerefimizdir, şerefsizlere bırakmayacağız. Sizler olduğu sürece bu asla söz konusu olmayacaktır. Asla da taviz vermeyiz. Soruyorum sizlere; vatana, bayrağa ve millete sahip çıkacak mısınız? Bu değerleri savunacak ve yüceltecek misiniz? Bölücülere, zalimlere, vatansızlara günlerini gösterecek misiniz? Türkiye’yi emperyalistlere lokma yapanlara tokat vuracak mısınız? Sayın Başbakan, Türk vatanını parçalayamayacaksın, geleceğimizi kararmayacaksın. İçinde yaşayıp, yine içine gömüleceğimiz miras aldığımız bu vatanı geleceğe taşımak, zarar ve ziyana uğratmadan gelecek kuşaklara aktarmak namus borcumuzdur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir