Engin Baytar'dan ilginç açıklamalar

Engin Baytardan ilginç açıklamalar
Kupa maçında gösterdiği performansla geçen sezonki formuna ulaşacağının sinyallerini veren Galatasaraylı milli futbolcu Engin Baytar, Süper Kupa maçında gördüğü kırmızı kart sonrası cezalı geçirdiği 11 haftayı anlattı, çok ilginç ifadeler kullandı

 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Engin, "Tarif etmesi gerçekten çok zor. Ağır bir durum. Çok üzüldüm. Başka bir yerde olsa, bunu yapan futbolcuyu barındırmazlardı. Ama yönetimimiz, Fatih hocam ve teknik ekibimiz bana sahip çıktı. Ceza alarak takıma zarar verdim, ama onlar benim saha dışında nasıl birisi olduğumu bildikleri için arkamda durdular. Şimdi sıra bende bu desteğin karşılığını başarıyla, yüksek performansla vereceğim" dedi.

İşte Engin Baytar'ın çok özel sözleri:

ŞAMPİYONLAR LİGİ DE OLUR; NEDEN OLMASIN

Süper Lig ve Türkiye'ye kupasını kesinlikle almak istediklerini ifade ederek sözlerine başlayan Baytar, “Şampiyonlar Ligi'nde ise nasip kısmet. Umarım sonrasında o kupada bize nasip olur. Maç maç devam etmek gerekir. Şampiyonlar Ligi kupası da olur; neden olmasın” dedi.

PEK ÇOK KİŞİ 90 DAKİKAYI ÇIKARAMAYACAĞIMI DÜŞÜNDÜ; AMA BEN OYNADIM; DAHA İYİ OLACAĞIM

Elinden gelinin en iyisini yapmaya çalıştığını ancak 12 haftalık bir oynamama sürecini geçirdiğini kaydeden Baytar “Buradan kaynaklanan maç eksikleri var. Ama ben hırslı bir futbolcuyum bunu en erken şekilde kapatacağımı düşünüyorum. Herkes son oynadığım maçta 90 dakikayı çıkartamayacağım düşündü; ama ben 90 dakika oynadım. Çok çalışıyorum. Bir an önce tam performansla takıma dönmem hem benim için hem de takımım için faydalı olacak. Bu yüzden elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor