ENGELLİLER DOYA DOYA EĞLENDİ

ENGELLİLER DOYA DOYA EĞLENDİ
10-16 Mayıs Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği tarafından düzenlenen etkinlikler önceki akşam dernek binası önünde yapılan eğlence dolu program ve plaket töreni ile son buldu

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde hafta boyunca birçok program gerçekleştirildi. Etkinliklerin sonuncusu da dernek binası önünde eğlencenin olduğu bir program ve plaket töreni ile son buldu.

cabed_1.jpg

Kapanış programında doyasıya eğlenen engelli vatandaşlar, hafta boyunca keyif dolu anlar yaşadıklarını söylediler. Programa katılanlara teşekkürlerini sunan Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Kerim Deniz ,  “10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediğimiz bu etkinliklerde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten bu süreçte çok emekleri var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.


Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Uçar’da yaptığı teşekkür konuşmasında, “2008 yılında kurmuş olduğumuz Bedensel Engelliler Derneği’nin bugün burada asilden ziyade gönüllü üyelerine çok çok teşekkür ediyorum. 2013 yılında kurmuş olduğumuz Tekerlekli Sandalye Basketbol Liginde mücadele eden spor kulübümüz, Allah nasip ederse play-off’a kalmıştır. Sizlerden bu başarı için desteklerinizi istiyoruz.  Allah nasip ederse, Çarşamba Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar’ın da katkılarıyla Cuma günü Mersin’de düzenlenecek olan müsabakalarda bir üst lige çıkmak için oynayacağız. Buradan başarıyla ilçemize dönmeyi, Çarşambamıza güzel işler yapmak istiyoruz.”  şeklinde konuştu.

cabed_2.jpg

Program müzik eşliğinde oyun ve Mehmet Ali Karakuş’un ‘Ispanaklı Yumurta’ gösterisi ile büyük keyif yaşatırken, etkinliklerde emeği gönüllülere teşekkür plaketi verildi.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Kenan GÜN

cabed_3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber