Emre Belözoğlu F.Bahçe'yi istiyor

Emre Belözoğlu F.Bahçeyi istiyor
Atletico Madrid'de forma giyen Emre Belözoğlu çarpıcı açıklamalarda bulunudu. Kanaltürk'te Top Bizde programına konuşan tecrübeli futbolcu, Türk futbolunun iyiye gitmediğini söyledi.

 

Finalde Fenerbahçe'nin olmasını; ama kazanan tarafın Atletico Madrid olmasını ümit ettiğini belirten milli futbolcu şu sözleri sarfetti:

REAL MADRID'İ GEÇMEK İSTİYORUZ

"UEFA öncelikli hedefimiz ama ligde başarılı olmak. Barcelona ve Real Madrid gibi takımlar varken gerçekçi hedefler koymak zorundayız. Geçen sezonlarda Real Madrid ile aramızda 30-40 puan farkı vardı. Çok iyi bir takımız bu formumuzu devam ettirirsen böyle bir fark olmaz. Amacımız öncelikle bu puan farkını kapatmak veya onların üstünde ligi bitirmek."

ATLETICO MADRID KAZANSIN

"UEFA finalinde inşallah Fenerbahçe ile oynarız ama umarım Atletico kazanır. Çünkü burada para kazanıyorum Atletico'nun başarısı benim için daha önemli. Benim Türkiye'de gönlümdeki takım Fenerbahçe ama Atletico Madrid'in kupayı kazanmasını isterim. Çünkü şu an buradan ekmek yiyorum."

GEREKSİZ POLEMİKLERE GİRDİM

"Karakterle ilgili yorumlarda daha dikkatli olmalıyız. Medya mensupları da aynı şekilde bu konuya dikkat etmeli. Ben konuşulduğunda prim yapan bir oyuncuyum. Bu yüzden gereksiz polemiklere girdiğim oldu geçen dönemlerde."

TÜRK FUTBOLU İYİYE GİTMİYOR

"Herkes ettğini buluyor. Türk futbolunu temsil ediyorum. Başarım Atletico için. Burada bize değer veriyorlar. Burada 2 Türk futbolcuyuz ve başarımız önemli. Ne vatan haini ne kahramanız, profesyoneliz ve işimizi yapıyoruz. Öz eleştiri vaktimiz geldi. Türk futbolunun gittiği nokta kimseyi mutlu etmiyor. Herkes taşın altına elini koyup Türk futbolcunu kalkındırmak için herşey yapmalı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir