Emniyet Müdürü Ziyaretlerini Sürdürüyor

Emniyet Müdürü Ziyaretlerini Sürdürüyor
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, mesai saatleri dışında da ilçe gezileri ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde göreve başlamasından bu tarafa yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, görevi dışında da vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlamasıyla ilçede asayiş,trafik gibi konularda hassas çalışmaları ile dikkat çekti. Serdar, ilçede emniyetin başarılı çalışmaları takdir toplarken bir yandan da ilçede gezerek esnaflarla buluşması ve sohbet etmesi dikkat çekiyor.

Hafta sonu Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, doğu yakada müdür yardımcısı Hasan Öztürk ile birlikte Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Kerim Deniz'i iş yerinde ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Ziyarette memnuniyetini dile getiren Deniz, "ilçemizde görevi gereği asayiş ve trafik konularıyla başarılı olan emniyet teşkilatı müdürümüzün bu görevi dışında ilçe esnafı ve halkı ile birlikte olması da herkesin beğenisini topluyor. Kendisine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber