ELMAS’TAN GAZETEMİZE ZİYARET

ELMAS’TAN GAZETEMİZE ZİYARET
İYİ Parti Samsun Büyük Şehir Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Elmas Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker’i makamında ziyaret etti

c4ff09b2-7aba-434e-9e50-e1804afae123.jpg
31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Eyüp Elmas, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker’i ziyaret etti. Ziyarette Eyüp Elmas; Samsun ile ilgili projeler hakkında bilgiler verdi. ‘Samsun’a hizmet etmek için yola çıktığını söyleyen Elmas; “Samsun’un sorunlarının neler olduklarını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ekibim ve ben bu sorunları nasıl çözeceğimizi biliyoruz. Çalışmalarımız ve projelerimiz hazır. Genel Merkez tarafından Adaylığımız kesinleştiği taktirde projelerimizi vatandaşlarımıza anlatacağız. Yıllardır aynı parti tarafından yönetilen Samsun halkına verilen birçok sözlerin tutulmadığını yaşayarak gördük” dedi.

Girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacağız diyerek sözlerine devam eden Aday Adayı Eyüp Elmas; “Partimizin İl ve İlçe yönetimleri ile birlikte seçim süresince gece gündüz demeden çalışacağız. Vatandaşlarımıza projelerimizi ve yapmak istediğimiz çalışmalardan bahsedip oylarına talip olduğumuzu söyleyeceğiz. Seçim sonuçlanana kadar girmedik sokak, mahalle, çalmadık kapı bırakmayacağız. Halkını sadece seçim dönemlerinde hatırlayan siyasetçilerden olmayacağız. Halkımız takdir eder göreve gelirsek halkın içinde kalmaya devam edeceğiz” konuştu.

Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker ise, Eyüp Elmas’a gerçekleştirdikleri ziyaretten duydukları memnuniyetini dile getirerek; ‘Çıkmış olduğunuz yolda başarıları diliyorum” dedi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber