Eğitim-Bir-Sen’de Osman Şafak güven tazeledi

Eğitim-Bir-Sen’de Osman Şafak güven tazeledi
Eğitim-Bir-Sen Çarşamba Temsilciliği’nin hafta sonu gerçekleştirdiği genel kurulda mevcut başkan Osman Şafak yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Çarşamba Hacı Yılmaz Yılmaz İlkokulu’nda gerçekleştirilen Eğitim-Bir-Sen Çarşamba Temsilciği Olağan Genel Kurulu’nda iki aday yarıştı. Mevcut Başkan Osman Şafak ve adaylığını açıklayan bir diğer isim Kerim Toraman’ın yarıştığı kongrede 1085 üyeden 851’i katılım sağladı.

Açılış konuşmalarının ardından yapılan oy verme işlemi saat: 17.00’a kadar devam etti. Saatlerin 17.00’ı göstermesiyle birlikte kapanan sandıkların sayım işlemine başlandı. Sayılan oyların sonucuna göre Osman Şafak 446 oy alarak başkanlığa yeniden seçilirken, Kerim Toraman ise 387 oy alabildi.

Seçim sonuçlarının belirlenmesinin ardından teşekkür konuşması yapan İlçe Temsilcisi Osman Şafak, “
Eğitim - Bir - Sen Çarşamba teşkilatının kıymetli üyeleri, sendikamızın ilçemizdeki seçim süreci tamamlanmış ve çoğunluk üyemizin tercihi şahsım ve ekip arkadaşlarımdan yana olmuştur. Katılımcı demokrasinin gereği olarak oy kullanan 851 üyemize ve çeşitli gerekçelerle katılamayan üyelerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, destek veren - vermeyen her bir üyemizle bir bütün olarak ve kucaklaşarak yolumuza devam etmek üzere, seçimlerin eğitim camiamız, sendikamız ve bizler için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gücümüz birlikteliğimizdir.” İfadelerine yer verdi.

Başkanlık görevinde güven tazeleyen Eğitim-Bir-Sen Çarşamba İlçe Başkanı Osman Şafak’ın yönetim kurulu şu şekilde: Hasan Demir, Salih Altay, Hasan Sevinç, Sinan Işıtan, Muammer Küçükkazdal ve Kazım Calap.

HABER: Nuri ŞEKER – Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber