DURMUŞ: “KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”

DURMUŞ: “KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”
Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını belirterek, “Varımızı yoğumuzu ortaya koyup zor deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz” dedi

 

Samsunspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Nuri Asan Tesisleri’nde teknik direktör Besim durmuş nezaretinde yapılan idman düz koşu ile başladı. Ardından top çalışmasına geçildi. İdmanın son bölümünde ise taktik çalışması yapıldı. İdmana vize işlemi için Ankara'ya giden Canberk'in dışında tüm futbolcular katıldı.

Teknik direktör Besim Durmuş, hafta sonu zor bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Tabii ki bundan sonraki maçlar her takım için zor geçecek. Kayseri Erciyesspor ligin zirvesinde ve sahasında iyi oynayan bir ekip. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacak. Bizim ise kaybetmeye tahammülümüz yok. Varımızı yoğumuzu ortaya koyup zor deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor, cuma sabahı karayoluyla Kayseri'ye gidecek. Hilton Otel’de konaklayacak olan Karadeniz ekibi aynı gün akşamı ve cumartesi günü idmanlarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir