Dündar ve Yıldız’dan AVM inşaatına ziyaret

Dündar ve Yıldız’dan AVM inşaatına ziyaret
Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar Doğu Yaka’da yapımı başlayan AVM inşaatını ziyaret etti.

 

Çarşamba Belediyesi tarafından Doğu Yaka’da yapımına başlan ‘Doğu Yaka Kentsel Tasarım Çalışması’ içinde yer alan AVM inşaatını Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ziyaret etti. AVM inşaatı ile ilgili Kaymakam Caner Yıldız’ı bilgilen Dündar inşaat konusunda Yıldız’a bilgiler verdi.

43 dönümlük arazi üzerine yapılan AVM ve Toplu Konut projelerinin içinde yer aldığı proje içimde yapımına devam edilen AVM inşaatı ile teknik bilgiler veren Dündar, m2 göre 56 iş yerinin var olacağı inşaat ile ilgili 1000 m2lik bir market alanı olacağını belirtti. Ayrıca proje içinde yer alacak otoparkın 10600 m2’lik bir alanı olacağını belirtti. Dündar, AVM içinde yer alacak olan sinema salonunun ise 6 cep salonuna sahip olacağını bunun yanı sıra geniş kafeterya alanlarının bulunacağını belirti.

dundar-ve-yildiz-(3).jpg

Dündar Proje ile ilgili yaptığı bilgilendirmede ayrıca, Eski stadyumun bulunduğu alana 320 konutluk bir toplu konut inşa edileceğini belirtirken, inşaat alanın önünde bulunan Pancar Kooperatifi ve Mustafa Dağıstanlı spor salonlarının kaldırılacağını ve AVM’nin önünün açılarak görünümünün arttırılmasının planlandığını açıkladı.

Dündar yaptığı açıklamalarda yeni şehit stadyumunun yan tarafına inşa edilecek kapalı spor salonu ile Mustafa Dağıstanlı spor salonun kendilerine devrinin gerçekleşeceğini ama öncesinde imzalan protokol ile birlikte yeni salonu yapmaları gerektiğini belirtti.

AVM inşaatının Eylül-Ekim ayları gibi tamamlanacağını belirten Dündar, konutları ise 1 yıllık bir zaman diliminde bitirmeyi planladıklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber