Dündar, pazarcı esnafıyla buluştu

Dündar, pazarcı esnafıyla buluştu
Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, diş hastanesi karşısında bulunan kapalı Pazar yerini ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

3.jpg
Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, seçim çalışmalarına devam ediyor. Batı Yaka diş hastanesi karşısında kurulan kapalı Pazar yerini ziyaret eden Dündar, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyip, destek isteyen Başkan Adayı Dündar, pazara aileleri ile birlikte gelen çocuklarla yakından ilgilendi.

2.jpg
‘Son 5 yıldır plansız yönetildi’
Pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşların yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılaşan Dündar, her vatandaşla özel olarak ilgilendi. Çarşamba’nın son 5 yıldır plansız ve gelişi güzel yönetildiğini ifade eden Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar; “ Çarşamba’nın son 5 yıldır gelişi güzel bir tarafı yapılıyor, bir tarafı yıkılıyor. Belediye de devam etmesi gereken bazı rutin işler bile milleti canından bezdiriyor. 31 Martta Çarşamba’da ki israf ve ziyanlığı, kamu kaynaklarının çar çur esilmesinin önüne geçeceğiz. Sandıktan çok güçlü bir şekilde çıkarak, hizmet nasıl yapılır herkese göstereceğiz” diyerek konuştu.
4.jpg

1.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir