Bağımsız Aday Hüseyin Dündar’ın, seçim afişlerinin sonrasında bu defa da; seçim aracına saldırı

Bağımsız Aday Hüseyin Dündar’ın, seçim afişlerinin sonrasında bu defa da; seçim aracına saldırı
Samsun’un Çarşamba İlçesinde 31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken gerginlik had safhaya ulaştı. Bağımsız Aday Hüseyin Dündar’ın, geçtiğimiz haftalarda seçim afişlerinin yapılan saldırının ardından bu defa da seçim aracına saldırı düzenlendi.

Samsun’un Çarşamba İlçesinde 31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala Bağımsız aday Hüseyin Dündar’ın seçim çalışmalarına üst üste saldırılar yapılıyor. Geçtiğimiz haftalarda Samsun Ordu Karayolu başta olmak üzere ilçenin çeşitli bölgelerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce seçim afişlerine saldırılar düzenlenmişti. Konu ile ilgili Bağımsız Aday Hüseyin Dündar’ın saldırıları gerçekleştirenlerin tespit edilerek yargılanması için suç duyurusunda bulunmuştu.

2.jpeg

Bağımsız Aday Hüseyin Dündar’ın seçim afişlerine yapılan saldırının üzerinden kısa süre geçmesinin ardından bugün öğle saatlerinde ilçenin Pazar haftası olması nedeni ile İlçenin merkezinde bulunan Abdullahpaşa Camii önünde seçim çalışmaları çerçevesinde Bağımsız aday Dündar’ın çalışma yapan seçim aracına kimliği henüz tespit edilemeyen kalabalık bir grup tarafından saldırı düzenlendi.

1-001.jpeg

Saldırıya uğrayan aracın Şoförünü darp etmeye çalışan kalabalık içinden bazı vatandaşlar araya girerek araç şoförünün olay yerinden uzaklaşmasını sağladı. Bağımsız aday Hüseyin Dündar’ın seçim aracı ve şoförüne yapılan saldırının organize bir saldırı olup olmadığı bilinmezken, devletin ilgili birimlerinin konu ile ilgili soruşturma başlatacağı öğrenildi.

HABER MERKEZİ

untitled-2.jpg

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir