DUMLUPINAR' DA "YIL SONU SERGİSİ’’ VE ‘’KERMES’’

DUMLUPINAR DA YIL SONU SERGİSİ’’ VE ‘’KERMES’’
Dumlupınar İlköğretim Okulu Okul öğrencileri ve velilere yönelik, Yıl sonu sergisi ve Kermes düzenledi. Öğrenci ve veliler etkinlikte doyasıya eğlendiler.

Çarşamba Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Demir ve Okul idaresi tarafından 2013-2014 Eğitim- Öğretim dönemi boyunca yapılan eğitim ve sosyal etkinlikler çerçevesinde etkinlik düzenledi. Bir eğitim boyunca Okul içinde ve dışında yapılan etkinlikler ve eğitim çalışmaları çerçevesinde yıl sonunun gelmesi nedeni ile öğrenci ve velilerin bir araya gelmesi düşünülerek yapıldığı öğrenildi. Ayrıca Okul da  2014-2015 eğitim- Öğretim döneminde kullanılmak üzere düzenlenen kermese vatandaşlardan büyük ilgi herkesi sevindirdi.

dumlupinar-da-yil-sonu-sergisi’’-ve-‘’kermes’’-(2).jpg

Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencileri, veliler ve çevre halkının yoğun ilgisiyle birlikte düzenlenen Yıl sonu sergisi ve kermes okul bahçesinde gerçekleştirildi. Düzenlenen Programda ilk önce okul içinde yıl içerisinde yapılan faaliyetler çerçevesinde 7-19 Yaş Aile Eğitimi, Bilgi Yarışması ve sportif faaliyetlerinde başarı gösteren öğrencilere madalya ve sertifikaları verildi. Daha sonra programa katılan Öğretmenevi Müdürü Celalettin Şahin, Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyit Özgürel ve Okul Müdürü Hasan Demir tarafından sergi açılışı gerçekleştirildi.

dumlupinar-da-yil-sonu-sergisi’’-ve-‘’kermes’’-(3).jpg

Sergi açılışından sonra  kermes alanına geçilerek öğrenci, veli ve vatandaşların katılımı ile Kermes öğleden önce ortaokul, öğleden sonra ilkokul öğretmenleri, öğrencileri ve velilerin katılımı gerçekleştirildi. Yıl sonu sergisi ve Kermes hakkında duygularını dile getiren Dumlupınar İlköğretim Okul Müdürü Hasan Demir, "2013-2014 eğitim - Öğretim sezonumuz da başarılı şekilde sona eriyor. Koca bir yıl boyunca öğrencilerimizin eğitiminde emek veren Öğretmenlerimize, velilerimize ve okulumuzun okul içinde ve dışında yapılan tüm aktivitelerde ve yarışmalarda emek veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Gelecek yıl daha başarılı ve daha sık adından söz ettiren bir okul olma ve başarılı bir öğrenci portföyü ile yola devam etmeyi hedefliyoruz. Bu yıl emek veren ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER - Nurhan GÜZEL

dumlupinar-da-yil-sonu-sergisi’’-ve-‘’kermes’’-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber