1. Noter'de Hayrünnisa ZEREN görevine başladı

1. Noterde Hayrünnisa ZEREN görevine başladı
Çarşamba 1. Noterlik görevini 2 buçuk yıldan bu yana başarı ile yapan Mahmut Aksoy'un yerine, Hayrünnisa Zeren atandı. Zeren 1. Noter olarak yeni görevine başladı.

Çarşamba İlçesinde 2 buçuk yıldan bu yana başarı ile görev yapan eski 1. Noter Mahmut Aksoy'un Hatay 1. Noterliğine atanması sonrasında boşalan Çarşamba 1. Noterliğe Hayrünnisa Zeren atanarak göreve başladı. Ankara Hukuk Fakültesinden 1988 yılında mezun olan Zeren, 17 yıl aktif Avukatlık görevi sonrasında noter oldu. Noter olarak Çarşamba 1. Noterlik görevinden önce Gümüşhane Kürtün ilçesi, Çankırı Şabanözü İlçesi ve Ankara Kızılcahamam noterlikleri sonrasında Çarşamba 1. Noterliğine atanarak göreve başladı.

Çarşamba 1. Noterliği görevine başlayan Hayrünnisa Zeren Samsun Alaçam İlçesi doğumlu ve göreve başlaması ile ilgili yatığı açıklamasında, 17 yıllık Avukatlık görevin sonrasında Çarşamba' dan önce 3 yerde noterlik görevlerinde bulundum. Çarşamba 4. Görev yerim ve bir kaç yıl daha burada görev yaparak iyi hizmetler vereceğime inanıyorum. Zaten Karadenizliyim ve bu bölgeyi çok seviyorum.  Yeni görevimizin herkese hayırlı olmasını temenni ederim.

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber