Drogba taraftardan destek istedi

Drogba taraftardan destek istedi
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Didier Drogba, sarı-kırmızılı taraftarlara sosyal medyadan seslenerek sezonun kalan bölümünde takıma destek olmalarını istedi.

Fildişi Sahilli yıldız futbolcu, sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Bizi zor zamanlarımızda destekleyen gerçek Galatasaray taraftarına teşekkür ediyorum. Kimse mükemmel değildir ve yenilgiden sonra yapacağımız şey çok çalışmak, derbi maç da dahil olmak üzere önümüzdeki karşılaşmalara konsantre olmak. Yenilgilerde, biz de en az sizin kadar üzülüyoruz fakat güçlü kalabilmek için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var" dedi.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile oynadıkları maçtaki performansından dolayı yöneltilen eleştirilere ise Drogba, "Beni Chelsea maçı için eleştirenler, o maçı kaybettiğimiz için bende çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.
Açıklamanın sonunda ise Drogba, "Galatasaray’ı son sekize taşımayı her şeyden çok istedim ama o gece Chelsea’nin bizden daha iyi olduğunu da kabul etmek gerekir. Benim Chelsea taraftarına olan sevgim ve saygım, Galatasaray taraftarına olan sevgim ve saygımla aynıdır. Taraftarla ilişki kurmak, oynadığım her kulüpte benim için önem taşımaktadır. Bazı insanların bunu anlamaması üzücü. Umarım yakın zamanda performans anlamında daha iyi olur ve bu zor zamanları aşarız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir