LOVELET AVM Mobilyacıları tek çatı da topluyor

LOVELET AVM Mobilyacıları tek çatı da topluyor
Lovelet Outlet’in 10 bin m2’lik üst katını mobilya imalatçıları aydınlatma, mefruşat, perde, halı ev dekorasyonu gibi özel mağazaların oluşturduğu yeni konseptin açılışı 5 Nisan’da gerçekleştirilecek.

Ekonomi Bakanlığı'nın yürüttüğü KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Samsun’daki mobilya imalatçıları Lovelet Outlet AVM’de yer aldılar. İdol İnşaat tarafından toplam 75 bin m2 alan üzerinde kurulan Lovelet Outlet’in 10 bin m2’lik üst katı mobilya imalatçıları aydınlatma, mefruşat, perde, halı ev dekorasyonu gibi özel mağazalardan  oluşturulan yeni konseptin açılışı 5 Nisan Cumartesi günü Saat 14:00’da yapılacak.

Lovelet Outlet AVM’nin yönetimini üstlenen Insıde Danışmanlık Kiralama ve Yönetim Danışmanlığı Proje Müdürü Mehmet Ali Ünsay, Lovelet Outlet Kiralama Müdürü Alev Özyurt, Lovelet Outlet Pazarlama Yöneticisi Selvin Çil'in katıldığı kahvaltılı basın açıklamasında yapılan açıklama da Samsun’un yerel mobilya markalarını ulusal boyuta taşımak istediklerini ve bunu yapacak güce sahip olduklarını belirtildi.

Basın mensuplarının katıldığı kahvaltılı toplantıda konuşan Lovelet Outlet Pazarlama Yöneticisi Selvin Çil, "5 Nisan' da Samsun' da büyük bir açılış hazırlığındayız. Lovelet AVM'mizin üst katını tahsis ettiğimiz Mobilya showroomlar da birlikte yine bir ilki gerçekleştireceğiz. Samsun' da yine ses getirecek bir projemizi hayata geçireceğiz" ifadelerini kullanarak 5 Nisan’da gerçekleştirilecek coşkulu açılışta Türk müziğinin usta ismi Karadeniz’in sanatçısı Fuat Saka’nın sahne alacağını söyledi. Birçok sürprizi içerisinde barındıran açılışın tam bir karnaval havasında gerçekleştirileceğini belirtti.

Insıde Danışmanlık Kiralama ve Yönetim Danışmanlığı Proje Müdürü Mehmet Ali Ünsay, “Insıde Danışmanlık Kiralama Ve Yönetim Danışmanlığı Türkiye’de 17 alışveriş merkezinin kiralamasını yapmaktayız. Samsunlu mobilya firmaları ile bu proje sayesinde tanışma şansımız oldu. -İstanbul başta olmak üzere diğer şehirlerimizdeki AVM’lerde mağaza açmak isteyen Samsunlu mobilyacılara her türlü desteği sağlayacağız” dedi.

Lovelet Outlet AVM’nin tamamen mobilya çarşısına dönüşmeyeceğini ve Karadeniz’in tek Outlet AVM olması özelliğini sürdüreceğini söyledi. Ünsay tekstil perakendesi konusundaki outlet gücünü kaybetmek istemediklerini de dile getirdi.

 

Lovelet Outlet AVM Kiralama ve Kiracı İlişkileri Müdürü Alev Özyurt, mobilyacılar çarşısı projesine başladıklarında ilk amaçlarının yerel üreticiler ile Karadeniz Bölgesi’ne hitap edecek showromlar oluşturabilmek amacı taşıdıklarını söyledi. Özyurt; “ Bu projenin ne kadar güzel bir proje olduğunu şimdi verdiği meyvelerden de görebiliyoruz. Bu anlamda Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı ve Mobilya Kümelenme Koordinatörü Muharrem Durmuşoğlu ve ekibine çok teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Ayhan GONCA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber