Dilek Livaneli’ye Ak Parti’den Ziyaret

Dilek Livaneli’ye Ak Parti’den Ziyaret
Bu yıl Samsun’da yılın öğretmeni seçilerek Ankara’da düzenlenen törenlere katılan Çarşamba’nın Kumköy İlkokulu öğretmeni Dilek Livaneli’yi AK Parti İlçe Teşkilatı ziyaret ederek tebrik etti

 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

Çarşamba’nın Kumköy İlkokulu’nda yaptığı çalışmalarla farkındalık yaratarak Samsun’da yılında öğretmeni unvanını kazanan Dilek Livaneli’yi AK Parti İlçe Teşkilatı ziyaret ederek tebrik etti. AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve İl Genel Meclisi üyesi ve aynı zamanda İl Genel Meclisi Milli Eğitim Komisyon Başkanı Mehmet Yıldırım’ında katıldığı ziyarette öğretmen Dilek Livaneli ve öğrencilere hediyeler verildi.

Yapılan ziyaretten Dilek Livaneli AK Parti heyetine yaptığı çalışmaları anlattı. AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse yaptığı açıklamada, “Parti olarak her zaman eğitimcilerin yanındayız. Öğretmenimiz çok güzel bir iş başararak bizleri Ankara’da gururla temsil etti. Kendisini başarılarından dolayı kutluyoruz. Parti olarak bizler her zaman için böylesine çalışkan böylesine özverili insanların yanındayız. Öğretmenimizin burada yaptıklarını gördükten sonra bizlerde maddi manevi desteklerimizi öğretmenimize sunacağız” dedi.

Parti olarak eğitim alanında çok büyük hizmetler yaptıklarını belirten Mehmet Köse, bu konuda çalışmalarının hızla devam ettiğini sözlerine ekledi.

AK Parti Heyeti ayrıca yine Kumköy’de Öğretmen Dilek Livaneli’nin çabaları ile kurulan; İş-Kur ve Çarşamba Halk Eğitim Merkezi tarafından hayata geçirilen köy kadınlarına yönelik ‘Sayacılık’ kursunu ziyaret etti. Kursiyer kadınlarla bir süre görüşen heyet kurs hakkında bilgiler aldı. İş-Kur bünyesinde kurulan kursta Köylü kadınlar hem iş öğreniyor hem de para kazanıyorlar.

dilek-livaneli’ye-ak-parti’den-ziyaret-(1).jpg

dilek-livaneli’ye-ak-parti’den-ziyaret-(3).jpg

dilek-livaneli’ye-ak-parti’den-ziyaret.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber