DEVRE ARASI ÖNCESİ SON MAÇ

DEVRE ARASI ÖNCESİ SON MAÇ
TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor, devre arası öncesi oynayacak olduğu son maça hazırlanıyor.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta oynayan Çarşambaspor, ligte 3. sırada yer alan ve aralarında 3 puan fark olan Esenler Erokspor ile 6 Ocak Çarşamba günü kendi sahasında mücadele edeceği maç için Adapark Tesisleri'nde antrenman çalışmaları yapıyor.

Güzel oyun, galibiyeti getirir!

Her maç öncesi futbolculara yeni taktikler uygulatan Teknik Direktör Kenan Yelek, "Rakibimiz çok iyi bir takım. Bizim için zor bir maç olacak. Bu ligin üstünde bir takım kurdular. Bütçe olarak da çok çok iyi durumdalar.Dediğimiz gibi her maç zor. Baktığımızda geçen hafta grubun lideri Soma, Erbaaspor'da zorlandı. Bu lig de neyin ne zaman ne olacağı belli olmuyor. O gün kim daha güzel oynuyorsa maçı alıyor." dedi.

'İlk 5'ten Ayrılmak İstemiyoruz'

İlk yarı öncesi puan sıralamasına göre konuşan Teknik Direktör Yelek, "İlk yarıyı ilk 5'in içinde tamamlarsak hem moral motivasyon olarak hem de futbolcu ve camia olarak farklı şeylere yönelebiliriz. Bu yüzden ilk 5'ten ayrılmak istemiyoruz. İnşallah arzu ettiğimiz futbolu oynarsak 3 puanla ayrılmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

'Transfer Çalışmalarımız Var'

Devre arasında transfer çalışmaları hakkında açıklama yapan Teknik Direktör Kenan Yelek, "Transfer çalışmalarına başladık. Devam ediyor. Oyuncumuz Abdulsamet sakatlandı. Bizim için önemli oyuncuydu. Sezonu kapattığı için yerine birini alacağız. Hem de bir kaç mevkide sıkıntılarımız var. Ondan dolayı alım yapacağız. En fazla 3 kişi alacağız. Bizi katkı sağlayacağını düşündüğümüz oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. İnşallah görevlerini başarıyla yerine getirirler. " şeklinde konuştu.

HABER: Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor