Deva Partisi’nde Ziyaretlere Devam

Deva Partisi’nde Ziyaretlere Devam
Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun’da da sürekli saha çalışmaları yapan Deva Partisi her geçen gün yükselen ivme ile ilerlemeye devam ediyor

Partinin sanki seçim varmış gibi çalışması dikkatlerden kaçmazken, vatandaşın da takdirini kazanıyor. Deva Partisi il başkanı Kebire Birer Türk, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve parti gönüllüleri ile sürekli olarak çarşı pazar ziyaretleri gerçekleştiriyor. En son Vezirköprü köylerindeki ziyaretleri ile gündeme gelen partililer, Atakum İlçe Başkanı Eyüp Bektaş eşliğinde bu kez AtakumMimarsinan Pazarı’ndaydı.

Pazar ziyaretinde sohbetler gerçekleştirildi, parti bilgilendirme broşürleri, hediyeler ve ikramlık aşureler dağıtıldı.

Parti Yönetimi ; Pandemi şartlarının zorlayıcılığına rağmen Deva kadroları olarak halkımıza partimizi anlatmak için bütün fırsatları değerleniyoruz. Açık hava pazarları halkımızla iletişim açısından güzel fırsatlar. Çünkü partimizle yeni tanışan insanlarımız var. Ziyaretlerimiz esnasında genel başkanımız Ali Babacan’ın oldukça iyi tanındığını fakat partimizi hala bilmeyen insanların olduğunu gördük.  Maalesef bunda medyanın şuan ki durumunun büyük etkileri var. Fakat geçmişten gelen ve Ali Babacan ismine oluşmuş güven ve bu güvenin insanlardan alınması bizleri çok mutlu ediyor. Vatandaşımız içini döküyor, derdini anlatıyor. Hem üreticiler hem de alışveriş yapanlar kötü ekonomiden şikayetçi.. Pazar filesi 250TL  300 TL arasında tadımlık doluyor, alım gücü çok azaldı şeklinde bildirimleri yoğun olarak alıyoruz. Üretici çocuklarının çiftçi olmasını istemiyor, mazot fiyatlarından gübre maliyetlerinden yakınıyor ve neredeyse kar yok diyorlar.

Deva Partisi, çocuklarımın geleceği için endişeliyim diyen insanların işini gücünü bir kenara bırakıp artık ülkenin geleceği için yola çıkması ile oluştu. Umut yok denmesin diye bugün DEVA Partisi var. Bu sebeple insanlarımızı dinlemeye sorunlarını genel merkezimize rapor etmeye devam ediyoruz. Bizlere bu anlamda destek veren tüm gönüllülerimize destekleyenlerimize çok teşekkür ediyoruz”

HABER MERKEZİ

2-004.jpeg4-004.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber