Çarşamba‘İYİ’ oldu!

Çarşamba‘İYİ’ oldu!
İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Çarşamba ilçesinde yaptığı esnaf ziyaretlerinde ilçe halkının gösterdiği teveccühe teşekkür etti.

20 Ocak 2020 tarihinden itibaren ülke genelinde birçok il ve ilçede esnaf ziyaretleri yaptığını belirten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bir başka ziyaret noktası Çarşamba ilçesi oldu. Çarşamba ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Genel Başkan Akşener’in gerçekleştirdiği ziyaretinde gösterilen ilgi ve alakadan ötürü İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Başkan Yazıcı, Teşekkür etti!

Partilerinin genel başkanlarının Çarşamba ilçesine teşriflerinin parti yönetimine büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Başkan Turhan Yazıcı, “Sayın Genel Başkanımız Samsun genelinde bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla önceki gün ilimize gelmişti. Ziyaretlerinin bir durağı Çarşamba ilçemiz oldu. Kendisine gösterilen yoğun ilgi ve alaka bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İYİ Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı olarak Çarşamba halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’e Zübeyde Hanım Meydanı’nda gösterilen ilgi görülmeye değerdi. Meydanı dolduran vatandaşlarımız İYİ Parti’ye olan sevgi ve teveccühün çok önemli bir göstergesi oldu. Bu ziyaret öncesinde olduğu gibi, Genel Başkanımızın ziyareti sonrası çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde gerekli saha faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz. İYİ Parti’nin bayrağını Çarşamba’da yüceltmek için gece-gündüz demeden, yönetim kurulumuz ile birlikte yoğun bir mesai içerisinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Çarşambamıza ‘İYİ’ler geliyor.” dedi.

Akşener’in ziyaretinde meydan doldu, taştı

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyaretinde partililerin karşıladığı alanda yoğunluk yaşandı.Ziyaretin başlangıç noktası olan Zübeyde Hanım Meydanı’nda, İYİ Parti Çarşamba Gençlik Kolları Yönetiminin hazırladığı meşaleler ve havai fişekler adeta görsel şölen yaşattı. Genel Başkan Akşener’in aracından inişiyle birlikte İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, İYİ Parti Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Filiz Karabaş ve İYİ Parti Çarşamba Gençlik Kolları Başkanı Metin Ismak çiçek takdiminde bulundular. Yoğunluk ve sevgi seli nedeniyle alanda yürümekte bazen güçlük çeken Akşener, vatandaşların fotoğraf çekinme isteğini geri çevirmedi.

Esnafların halini sordu

Yapılan ziyaretlerde Başkan Meral Akşener, siyasi bir amaç gütmeden gittiği noktalarda esnafların genel durumlarını sorduğunu ve içinde bulunulan pandemi sürecinde esnafların ne derecede etkilendiklerini sorarak bilgi alışverişinde bulundu. Esnaflar, gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, teşekkürlerini sundular.


Miting havasında ziyaret

Ziyarette vatandaşların sevgi gösterilerine kayıtsız kalamayan Akşener, alanda bulunan vatandaşlara hitap ederek, ülkenin güncel meselelerine ve vatandaşların taleplerine yönelik kısa bir konuşma yaptı. Ziyaret amacını aktaran Meral Akşener, konuşmasını tamamladıktan sonra miting havasında ki ziyaretlerini sürdürdü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyaretleri Samsun’un diğer ilçelerinde devam etti.

 

HABER MERKEZİ

kgh.jpgimg_9486.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber