DENETİMLİ SERBESTLİK’TEN ÖĞRENCİLERE SEMİNER

DENETİMLİ SERBESTLİK’TEN ÖĞRENCİLERE SEMİNER
Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Omü Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi öğrencilerine yönelik “Bir İnfaz Uygulaması Olarak Denetimli Serbestlik: Ceza Mı Ödül Mü? Mahkeme Karar Örneklerinin Uygulamalı Anlatılması” konulu eği

OMÜ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda yapılan seminer Kurum Müdürü Canan Soğukpınar ve kurum Sosyal Çalışmacısı İlknur Koca Değim tarafından verildi. Programa ayrıca Fakülte Sekreteri Nazım Ölmez, Doçent Murat Batı, Öğretim Üyeleri Zekiye Özen İnci, Hatice Karacan Çetin ile Araştırma Görevlileri katıldı.

Kurum Müdürü Canan Soğukpınar tarafından genel olarak denetimli serbestlik hizmetlerinin işleyişi ve kurumun çalışmalarına değinildikten sonra örnek kararlar ışığında denetimli serbestlik uygulamalı olarak anlatıldı.

Sosyal Çalışmacı İlknur Koca Değim tarafından ise denetimli serbestlik hizmetleri kapsamında yapılan rehberlik ve iyileştirme çalışmaları ile yükümlülerin yeniden topluma kazandırılmasına yönelik yürütülen programlar hakkında bilgilendirmede bulunuldu. 

Program sonunda öğrencilerden gelen sorular yanıtlanarak seminer tamamlandı. 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel