Demirtaş'tan Ali Bakoğlu'na Ziyaret

Demirtaştan Ali Bakoğluna Ziyaret
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş beraberinde Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Öztürk, Okul Sporları İl Temsilcisi Üzeyir Kodan ile birlikte Samsun Valiliği Sportif Yetenek Taraması projesi ilg

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü  Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş  beraberinde Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Öztürk, Okul Sporları İl Temsilcisi Üzeyir Kodan ile birlikte Samsun Valiliği Sportif Yetenek Taraması projesi ilgili bilgi vermek üzere Atakum Kaymakamı Sayın Ali Bakoğlu’nu ziyaret etti.

Samsun Valiliği koordinesinde gerçekleşen Sportif Yetenek Taraması projesi ile ilgili gelinen aşamalardan bahseden Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş "Bu proje Türkiye de ilk kez uygulanmakta olan bir proje. Olimpiyatlara sporcu kazandırabileceğimiz bu projeye Samsun Valimiz Sayın Hüseyin Aksoyyakinen takip ediyor. Bizlerde Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda hızlı bir şekilde  çalışmalara devam ediyoruz. Proje kapsamında ilk aşamada Samsun genelindeki  orta okullarda  okumakta olan 73.400  öğrenciyi tarayacak  ve sonrasında ikinci aşamaya geçeceğiz. Bütün tarama çalışmaları sonunda ulaştığımız sportif yeteneği en iyi olan çocukların Türkiye Olimpiyat  Hazırlık Merkezlerine kazandırmış olacağız" dedi.

asd.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz