"Delikanlı Çarşamba" Projesi yolda...

Delikanlı Çarşamba Projesi yolda...
Çarşamba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürlüğünce hazırlanan "Delikanlı Çarşamba" projesi onay bekliyor. Proje ile ilk etapta Çarşamba'da ki 85 genç projeden yararlanacak.

Çarşamba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan ve ilk etapta Çarşamba ‘da  suç işlemeye meyilli ya da suç işlemiş 18 yaş altı 85 tane  çocuğa her türlü eğitim, psikolojik ve sosyalleşmeleri adına bu gençlere destek vererek onları topluma kazandırmak olduğu belirtilen proje Ankara' dan onay bekliyor.

SYDV tarafından hazırlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Genel Müdürlüğüne gönderilen "Delikanlı Çarşamba" projesi onay bekliyor. Projenin onaylanıp uygulamaya geçilmesi ile birlikte Çarşamba İlçesinde hizmet veren Kaymakamlık, Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Vakıflar Müdürlüğü, Gençlik Merkezi, Çarşamba Belediyesi gibi tüm resmi kurumlar projede yer alarak rehabilitasyon projesinde etkin görev yapacaklar.

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, "İlçemizde mevcut suç işlemiş ve işlemeye meyilli oluğu tespit edilen 18 yaş altı 85 gencimize bu proje ile birlikte spor, eğitim, el sanatları gibi onlarca dalda eğitim ve sertifikalar verilerek rehabilite edileceği ve bu projeye katılacak gençlere günlük 20 TL ödenecek" dedi.

HABER: Kübra YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber