DEKAN BEKİROĞLU’NDAN ZİYARET

DEKAN BEKİROĞLU’NDAN ZİYARET
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Mustafa Güneşdoğdu Yerleşkesi İletişim Fakültesi Dekanı Onur Bekiroğlu’ndan, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Şeker’e iade-i ziyaret

OMÜ Çarşamba Mustafa Güneşdoğdu Yerleşkesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu beraberinde Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ömer Çakın, Doç. Dr. Sinan Kaya ve Gazetecilik Bölümü Öğr. Gör. Onur Şen, Çarşamba Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Haber Expres Gazetesi Yazı işleri müdürü Erol Şeker’e iadeyi ziyaret gerçekleştirdiler.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının pandemi ve ardından yaşanan deprem sıkıntılarından sonra yüz yüze eğitime yeniden başlamasından mutlu olduklarını dile getiren Dekan Bekiroğlu, “Çarşamba gibi bir ilçemizde günlük yerel medya gerçekten çok önemli. Sizde yıllardır bu yerel medya alanında ki açığı çok güzel şekilde kapatıyorsunuz. Sizi tebrik ederim” dedi.

“EĞİTİMDE KALİTE İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞILMALI”

İletişim Fakültesi bünyesinde Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo Televizyon ve Sinema, İletişim ve Tasarımı bölümlerine bağlı 4 lisans ile Medya ve İletişim Bilimleri isimli yüksek lisans programı bulunduğunu dile getiren Bekiroğlu, “Değişen ve gelişen teknoloji ve dünya ile entegre bir sistemde geleceğimizin teminatı gençlerimizi özellikle iletişimin artık doruk noktalara ulaştığı bu dönemde tarafsız, ilkeli, sağlam bilgilere dayalı gerçek gazeteciliği öğreterek dünya ile entegre bir iletişim temel alt yapısı için mücadele ediyoruz. Eğitimde köklü Üniversitelerle hemen hemen aynı seviyeye gelmek ve daha başarılı olmak için mücadele ediyoruz. Bu noktada Samsun ve tabi ki Çarşamba’ da sizler Gazetecilik ve televizyon ile internet medyasında haklı bir yere sahipsiniz. Bu doğrultuda hem Samsun hem de Çarşamba medyasında öğrencilerimizin staj yaparak daha hızlı eğitimde kalite için birlikte çalışmak bizleri de mutlu etmektedir. Bu nedenle Fakültemize katkılarınız ve destekleriniz nedeni ile sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

omuziyaret-3.jpg

“BEKİROĞLU’N DAN 3 HEDİYE”

Ziyaretlerinden dolayı İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu’na teşekkür eden Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, eğitim ve İletişim noktasında her daim yanınızdayız. Ayrıca İletişim Fakültesinin kurulmasından bugüne kadar en güzel yönetim ve Çarşamba’da gerçek iletişimin mimarı sizleri kutluyorum diyerek desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.

omuziyaret-2.jpg

“İLETİŞİMDE ‘GENÇ İFADE VE PROAKTİF’”

Ziyaret sonunda Prof. Dr. Onur Bekiroğlu kendi yazdığı kitabı “Türkiye’de Siyasal İletişim” kitabı ile İletişim Fakültesi Öğrencileri tarafından hazırlanan Genç İfade gazetesinin yanı sıra Halkla İlişkiler ve Reklam Atölyesi Öğretim Görevlileri ve Öğrencilerin hazırladıkları ve ilk sayısı yeni çıkan ProAktif Dergisini hediye ettikten sonra çekilen fotoğraflarla ziyaret sona erdi.

omuziyaret-1.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber