Çarşambaspor Kaybetmemeye Hazırlanıyor

Çarşambaspor Kaybetmemeye Hazırlanıyor
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, Alaçamspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Perşembespor maçından 3-3’lük skorla 1 puan ile evine dönmüştü. Galibiyet serisi kurmak isteyen Çarşambaspor, Adapark Tesisleri’nde Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya yönetmeliğinde antrenmanlarına devam ediyor.

“Galip gelmemiz gereken bir maçtı”
Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Perşembespor maçını değerlendiren Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya, “Perşembespor ve Çarşambaspor Türkiye’ye kendini bir kez daha tanıtmış oldu. Takım isimleriyle alakalı farklı espriler oldu. Tabi sahaya çıktıktan sonra kendimizi maça adapte ettik. Taraftarların ilgisi ve basının ilgisi bu maçın önemini 3 – 4 kat daha değerlendirdi. Maça çok iyi başladık. İlk defa böyle güzel bir oyunla başladık. İlk yediğimiz golde çok açık ofsaytı yan hakem kaçırdı. İkini yarıda oyun üstünlüğünü ele aldık. Golü de bulduk. Golü erken bulsaydık daha farklı sonuçlar alabilirdik. Oyuncularım ilk defa tamamen hem Çarşambaspor formasını hem de ligde ki hedeflerimiz anlamındaki konumumuzu anlayarak oynadılar. 3-1’den dönmek güzel ama galip gelmemiz gereken bir maçtı. Bundan sonraki süreçte çıkış yakalamamız, galibiyetler alıp, zirveyi yakalamamız lazım.” İfadelerini kullandı.

“Yakaladıklarına kırmızı kart gösterdiler”
Hakemin kırmızı kart göstermesinden kaynaklı Alaçamspor maçına eksik kadro ile çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Köklükaya, “Bu haftaki maçı kesin kazanmamız gereken bir maç. Bunun telafisi çok zor olacak bir maç. Bu maça eksik çıkacağız. Perşembespor maçı bitişinde hakem bizi eksik bıraktı. Yakaladıklarına kırmızı kart gösterdiler. Oyuncumuzun sevinci abartı oldu diye kırmızı kart gösterdi. Bana, rakip takımın oyuncusuna nazikçe ‘Biraz sakin ol.’ Şeklinde uyardığım için kırmızı kart gösterdi. Böyle bir kural var mı bilmiyorum. Maçta memnun olmadığımız kısım hakemdi.” Şeklinde konuştu.

“Çıkış yakalamamız gereken bir bölüme geldik”
Kırımızı kart cezalısı oyuncusu olmalarına rağmen takımın tüm futbolcularına güvendiğini dile getiren Teknik Adam Köklükaya, “Çarşambaspor’da oynayan her futbolcu, sahaya çıkıyorsa eksik diye bir şey kabul etmiyorum. İnşallah kazanacağız. Çünkü çıkış yakalamamız gereken bir bölüme geldik. Yaklaşık 12 kez antrenman yaptık. Kendimizi rahatça anlatabileceğimiz bölüme geldiğimizi düşünüyorum.” Dedi.

Sakat ve cezalı oyuncular hakkında bilgilendirmelerde bulunan Köklükaya, şu şekilde bilgilendirme yaptı; “Sağlık nedenlerinden kaynaklı birkaç oyuncumuzun sağlık raporunu bekliyoruz. Ona göre maça çıkıp çıkmayacakları belli olacak. Kart cezalısı olarak hakem, Erkan ve Hayri’ye kırmızı kart gösterip maçı bitirdi. Birkaç eksiğimiz var ama halledeceğiz.”

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir