DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİK KONGRESİN DE KAVGA...

DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİK KONGRESİN DE KAVGA...
Samsun Çarşamba İlçesi Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen Damızlık Koyun ve Keçi Birlikleri kongresi oy sayımında Başkan Ahmet Aydoğdu seçimi kaybetmesi üzerine kongre salonu bir birine girdi. Çıkan kavgada yaralananlar oldu.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Çarşamba Halk Eğitim Merkezinde gerçekleşen Samsun Damızlık Koyun Keçi Birlikleri kongresinde akşam 17. 00 da sandıkların açılması ve sayımı ile ortalık karıştı. Kongre de sanıkların açılması sonrasında 302 delegeden 244 oy kullanılırken sayılan oylardan bir oy boş, bir oy geçersiz ve bir oy da mükerrer oy şeklinde çıktı. Sayılan oylardan 116 oy alındığı açıklanan Ahmet Aydoğdu'nun aldığı oyu duyar duymaz oy sayım masasına gelerek oy pusulalarını alarak fırlatması ile kongre salonu bir anda karıştı. Başkan Aydoğdu'nun Bakanlık denetçilerine ait bilgisayar ve diğer malzemelerini etrafa savurarak kırması ile başlayan kavga bir anda salon içinde delegelerin birbirine yumruklu, masa fırlatarak kavgası haline dönüştü. Özel Güvenlik olaylar karşısında çaresiz kalırken   İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen olaya müdahale etti.

Kavgaya karışanların dışarı çıkması ile kavga Halk Eğitim Merkezi önünde ki sokağa taştı. Sopalı kavgaya dönüşen kavgada bazı delegelerin yaralandığı gözlenirken Polis kavgaya karışanları gözaltına aldı. Yaralıları Çarşamba Devlet Hastanesine götürerek tedavi ettiren Emniyet ekipleri olayı kısa sürede sona erdirirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş