Dalgıç sevenlerini üzdü…

Dalgıç sevenlerini üzdü…
Çarşamba Milli Eğitim Şube müdür vekili Davut Dalgıç geçirdiği hastalığından kurtulamayarak hayata veda etti. Dalgıç, Elifli Köyünde son yolculuğuna sevenlerinin gözyaşları arasında uğurlandı.

Haber Merkezi

Çarşamba’ da eski Öğretmenevi Müdürlüğü görevini yapan ve son olarak İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Vekili olarak görev yapan Davut Dalgıç yaklaşık bir hafta önce halsizlik şikayeti ile hastaneye yatırılmıştı. Dalgıç, yapılan tetkikler sonrasında konulan teşhisle tedavi altına alınarak yoğun bakımda tedavisine başlanmıştı.

Bir haftadan bu yana yoğun bakımda tedavi gören Dalgıç, dün gece yarısı kurtarılamadı ve hayata veda etti. İlçe Milli Eğitim Şube Müdür vekili Davut Dalgıç için dün Elifli köyünde ki evi önünde tören düzenlendi. Dalgıç, daha sonra Elifli Köyünde ki Camii de öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında aynı köyde bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine; İlçe Kaymakamı Caner Yıldız,  AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Aydın, İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş ve Şube Müdürlerinin yanı sıra Milli Eğitim Personelleri, Okul Müdürleri, Canik Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Göz, çok sayıda sevenleri ve dostları katıldılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber