CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SAMSUN'DA AÇILIŞ YAPACAK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SAMSUNDA AÇILIŞ YAPACAK
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SAMSUN'DA HANGİ YATIRIMLARIN AÇILIŞINI YAPACAK

Samsun'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni yapacak. 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü Samsun'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hani yatırımların açılışını gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü Samsun'a gelecek. Samsun'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Meydanında halka hitap ederek toplu açılış törenini gerçekleştirecek. Samsun Kent Haber'in edindiği bilgilere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'da 60 civarında yatırımın açılışını gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, taslak programa göre Samsun'a hava yolu ile gelecek. Erdoğan'ın 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 13:50 sularında Çarşamba Havaalanına inmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 14:15'de Samsun Valiliğini ziyaret edecek. Taslak programa göre Recep Tayyip Erdoğan Samsunda ki ziyaretlerini Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Garnizon Komutanlığında sürdürecek.

18 Mayıs 2015 Pazartesi günü Samsun'da olacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanında ise halka hitap ettikten sonra toplu açılış törenini yapacak. Erdoğan'ın açılışını yapacağı yatırımlar arasında ise Samsun Büyükşehir Belediyesine ait İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ile Merkez Organize Sanayi Bölgesine ait atık su tesisi bulunuyor.

Samsun Kent Haber'in edindiği bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da tamamlanan 60 civarında yatırımın açılış törenini gerçekleştirecek.

Açılışı yapılacak bazı yatırımlar arasında ise şunlar bulunuyor.

-Samsun Büyükşehir Belediyesi İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi

-Merkez Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Atıksu Tesisi

-Yol, kanalizasyon, içme suyu yatırımları

-Çarşamba ilçesi Ağcagüney Afet Konutları

-Bafra Stadyumu

-19 Mayıs-Nebiyan Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel