Bala ve Şeker'den ÇABED ziyareti

Bala ve Şekerden ÇABED ziyareti
10-17 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri ile Türkiye genelinde fark yaratan ÇABED, etkinlikleri sürerken, Şoförler Odası Başkanı Bala ve Şeker ziyaret etti.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Y. Emre TÜRKYILMAZ

10-17 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde bu yıl ilk kez çok büyük fark yaratan ÇABED, bu yıl ki etkinlikleri ile ülke sınırlarını aştı. ÇABED İlçede ki engellilerin sesi olmak ve sorunları ile sıkıntılarını anlatmak ve engelli üyelerini rehabilite edebilmek için bu yıl ki etkinliklerini hafta içine yayarak muhteşem ilçe halkına ve engelli üyelerine müthiş bir hafta yaşattı.

Etkinliklerine yoğun ilgi olan ÇABED' de günün yorgunluğu sürerken haftalarını kutlamak üzere Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol şeker ziyaret etti. Etkinliklerin çok güzel ve heyecan dolu, eğlenceli bir şekilde ve dolu dolu geçtiğini belirten Başkan Bala, "Engellilerimizin yolda bir kere değil her zaman hatırlanması ve yaşanır bir ilçe ve il için herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerekmektedir. Sizlerin bu mücadelesi ve çalışması nedeni ile kutluyorum" dedi.

ÇABED Başkanı Kerim Deniz ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, ilçede ve Samsun genelinde fark yarattığımıza inanıyoruz. Hatta biraz şımardık diyebilirim. Çünkü bu yıl ki etkinliğimizde çok yorulduk ve bunaldık ama sonucunu gördükçe, yapılan güzellikleri görünce yorgunluğumuz da geçti. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ziyaretinizle de bizleri memnun ettiğiniz ve verdiğiniz tüm destekler için teşekkür ediyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber