ÇTSO’dan Galip Öztürk ve Tanrıverdi Holding'e Ziyaret

ÇTSO’dan Galip Öztürk ve Tanrıverdi Holdinge Ziyaret
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Çarşambalı İş Adamı Recep Tanrıverdi’yi ziyaret ettiler.

İstanbul Tanrıverdi Holding’de gerçekleşen ziyarete Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri ve ÇARGİD (Çarşamba Girişimciler Derneği) Başkanı Yücel Özden katıldı.

“Çarşamba çok değişti”

Çarşambalı hemşehrilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İş Adamı Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi, “Çocukluğumun geçtiği Çarşamba’da yaşanan değişimden çok memnunum. Yıllardır ihmal edilmiş gecikmiş yatırımlar merkezi hükümet ve yerel yönetimler tarafından hayata geçirildi. Bu büyük değişimde tabiî ki özel sektörün yeri küçümsenemez. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın çok değerli başkan ve yönetimini ağırlamaktan çok memnun oldum. TSO’da yeni yönetimin çok büyük işler yapacağına inancımız tamdır.’ şeklinde konuştu.   

baskan-yilmazdan-ozturk-ve-tanriverdi-ziyaret-(1).jpg

Yılmaz, “önemli çalışmalarımız var”

Holding’de kendilerini misafir eden Recep Tanrıverdi’ye teşekkür eden TSO Başkanı Ahmet Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası’nın Çarşamba’da yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Yılmaz, “Çarşamba’da özel sektörün geleceğine yön verecek önemli projelerimiz ve çalışmalarımız var. Çarşamba Bölgesiyle birlikte gelişiyor ve bu gelişimi devam ettireceğiz.” diye konuştu. Ziyaretin anısına Başkan Yılmaz, iş adamı Recep Tanrıverdi’yi plaket takdim etti.

Galip Öztürk'e Hemşehrilerinden Ziyaret

Başkan yılmaz ve beraberindeki heyet ardından Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ü de ziyaret ederek, tablo hediye ettiler.

baskan-yilmazdan-ozturk-ve-tanriverdi-ziyaret-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber