CHP’Lİ VEKİLLER ÇARŞAMBA’DA

CHP’Lİ VEKİLLER ÇARŞAMBA’DA
1 Kasım seçimleri sonrası Samsun’dan Milletvekili olarak seçilen Kemal Zeybek ve Hayati Tekin Çarşamba İlçesi’nde ziyaretlerde bulundu.

Çarşamba İlçesi’nde İlçe Binasında partililerle bir araya gelen Milletvekilleri 1 Kasım ve 7 Haziran seçimlerinde emek gösteren partililere teşekkür etti. 1 Kasım seçimlerinde başarısızlık ya da elde edilmiş bir başarının tam olarak söylenemeyeceğini belirten milletvekilleri, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam edilmesi gerektiğini belirttiler.
chp’li-vekiller-carsamba’da-(1).jpg

Parti binasında katılımlarından dolayı Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin’e teşekkürlerini sunan Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici, konuşma yaptı. Partililere seslenen Bilici, “7 Haziran seçimlerinde halkımız muhalefet partilerinin bir araya gelerek koalisyonu kurmasını istedi. Ancak bir kişinin isteği ile 7 Haziran’da koalisyon kurulamadı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak 1 Kasım seçimlerinde yeniden Milletvekili seçilen Kemal Zeybek ve Hayati Tekin’e başarı dileklerinde bulunuyorum. Onlardan beklentimiz Samsun’un, Çarşamba’nın sıkıntılarını, sorunlarını meclise aktarmaları, bizleri en iyi temsil etmeleridir. Yıllardır iktidar olamamanın üzüntüsünü hep birlikte yaşıyoruz. İlçe başkanı olarak üniversite bitirmiş pırıl pırıl gençlerimize iş veremediğimiz için büyük üzüntü içerisindeyiz. Önümüzde uzun günler var. Hepimize büyük sorumluluklar ve görevler düşüyor. Bunların bilincinde olmamız gerekmektedir.” İfadelerini kullandı.
chp’li-vekiller-carsamba’da-(2).jpg
Parti binasında ki buluşmaya katılan CHP İl Başkanı Dinçer Soylu’da seçmenlere teşekkür etti. 1 Kasım ve 7 Haziran seçimlerinde emek veren partililere inanç ve emekleri için teşekkürlerini sundu.
chp’li-vekiller-carsamba’da-(3).jpg
1 Kasım seçimleri sonrası alınan sonucu değerlendiren Milletvekili Kemal Zeybek, “Halk iradesine saygı göstermeyenler bugün halkın iradesinin gerçekleştiğini söylüyorlar. Tabi ki alınan bu sonuca saygılıyız. Ancak 7 Haziran seçimlerinde halk iradesine saygı göstermeyenleri de lanetliyoruz. 7 Haziran seçiminden sonra Suruç Katliamıyla başlayan daha sonrasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da askerlerimizin ve polislerimizin şehit olması ve Ankara Gar İstasyonu’nda ki katliamın sonrasında AKP’nin Başbakanı, patlamalar oy oranımızı %4 kadar yükseltti diyebilmektedir. Bu ülkede insanlar öldürülürken, halk baskı altına alındı. Bu Pazar seçim olsaydı acaba aynı sonucu alabilecekler miydi? 1 Haftada bile her şeyin değiştiğini görüyoruz. Cumhuriyet’in ilelebet sürdürülebilmesi için sizlerle biz bugünden itibaren beraber çalışma ortamını yaratmak zorundayız.” Şeklinde konuştu
chp’li-vekiller-carsamba’da-(4).jpg
CHP’de ki Genel Başkanlığı tartışmaları konusunda konuşan Zeybek, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 7 Haziran seçimlerinde ve 1 Kasım seçimlerinde izlediği politika ile herkes doğru buldu. Tabi ki eleştiriler olacaktır. Ancak eleştirdiğiniz yerde, yerine koyabilecek siyasal lideri iyi bulmalıyız. Bunu yapamıyorsak daha fazla konuşmaya gerek duymuyorum.” Dedi.

Zeybek’in ardından konuşan Milletvekili Hayati Tekin’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimlerde aldığı oy oranını koruyacak, bu oranı artıracak bir lider bulunduğu takdirde yeni bir lider arayışına gidilebileceğini belirterek, partililerin çalışmalarına azimle devam etmesi gerektiğini yineledi.
chp’li-vekiller-carsamba’da-(5).jpg

Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin, parti binasında ki konuşmaların ardından ilçeden ayrıldılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber