CHP'li Tarık Cengiz Çarşambalılar İle Buluştu

CHPli Tarık Cengiz Çarşambalılar İle Buluştu
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz dün CHP İl Başkanı Mehmet Atalay ile birlikte Çarşamba'da seçim gezisinde bulundu.

Çarşamba'ya CHP Samsun Büyükşehir Belediye adayı Tarık Cengiz ilk olarak CHP İlçe parti binasına uğradıktan sonra, ilk olarak Muhtarlar Derneğine ziyarette bulundu. Dernek üyeleri ile sohbet eden Başkan adayı, Köy ve Mahalleleri Muhtarlar Derneği Başkanı Sabahattin Aydınoğlu'ndan destek istedi. Ardından Ziraat odası Başkanı İsmail Güngör ziyaret edildi. Çarşamba'nın tarım potansiyeli ve tasarladıkları projeler hakkında konuşan Cengiz, "Tarıma dayalı Sanayi tesisleri kurulması gerekiyor. Tarımda üretimi destekleyen ve teşvik eden bir anlayış gerekiyor" dedi. İlçe Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör'de Çarşamba'da tarıma dayalı bir fabrikanın olmamasından yakındı.

Ardından Çarşamba Şeker- İş Sendikası Başkanı Sinan Türe'yi ziyaret ederek destek isteyen Cengiz'in sonraki adresi Ticaret ve Sanayi Odası oldu. ÇTSO' da konuşan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı şunları söyledi. Cengiz, ''Samsun'daki Büyükşehir Belediye Başkanı Samsunda yeni ihracat olanakları yaratmak zorunda. Samsun'da tarımsal sanayi desteklenmek zorunda. Samsun'da ticareti canlandırabilmek için özellikle Rusya'ya yönelmek gerektiğini düşünüyorum. Samsun Büyükşehir belediyesi siyasi kaygılardan uzak, profesyonelce işler yapmalı. Samsun'daki İşadamlarımız bir şeyler yapmak istiyor. Ancak bunlara destek verilmiyor.Samsunda sürdürülebilir iktisadi kalkınma sağlanmalı'' dedi.

Daha sonra Çarşamba Bedensel Engelliler Derneğini de ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tarık Cengiz ÇABED Dernek Başkanı Kerim Deniz ve dernek üyeleri ile sohbet etti. Engellilere her türlü desteğe hazır olduklarını dile getiren Cengiz, son olarak Çarşamba Girişimciler Derneğini (ÇARGİD) ziyaret ederek Dernek Başkanı Yücel Özden'den destek talebinde bulundu.

img_8026.jpg

img_8029.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber