CHP’den Yılmaz’a ziyaret

CHP’den Yılmaz’a ziyaret
CHP ilçe teşkilatı, İlçe Başkanı Sinan Yaşar ve ilçe Yönetim kurulundan oluşan bir heyet Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası yeni Başkanı Ahmet Yılmaz’ı ziyaret etti.

CHP ilçe teşkilatı, İlçe Başkanı Sinan Yaşar ve ilçe Yönetim kurulundan oluşan bir heyet Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası yeni Başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinden dolayı Yılmaz’a başarılar diledi.

Ziyarette açıklamada bulunan CHP ilçe Başkanı Sinan Yaşar, “Bu takımın Çarşamba’da başarılı olacağına eminim. Hepsi işinde başarılı olan arkadaşlar. Ekibin, Takımın birlikte hareketi başarıyı getirir. Çarşamba’da esnaf sizlere bu güveni verdi. Artık sıra sizde, vaat ettiklerinizi yerine getirme dönemi” dedi.

Yaşar Gezi Parkı olaylarına da değindi, “1 haftadır devam eden Taksim Gezi Parkında yaşanan olaylar, kendi isteklerini dinletemeyenler bugün sokağa çıkmış durumda. Ben bu meselenin siyasi bir parti ile alakası olduğunu nede bir ağaç meselesi olduğunu düşünmüyorum. Bu mesele, insanların yaşamları ile ilgili bir şeyleri değiştirirken onları çok iyi tartmak gerekiyor. Bugün sokağa çıkanlar inşallah sağduyulu hareket ederler. İsteklerini ve dileklerinin yerine ulaştığını hissettikleri an evlerine dönmeliler, çünkü bizler 1923’de cumhuriyeti kurarak demokrasiye geçişimizi yaptık. Adaletin er geç yerine getirileceğine inanıyorum. Bu anlamda tüm yurttaşlarımız nasıl sivil toplum örgütlerine yetki veriyorlarsa, siyasi iktidara da yetki veriyorlar. Bir gün gelir vatandaşların o istekleri yerine gelmezse o yetkiyi alır başkasına verir” dedi.

Ahmet Yılmaz ziyarette bulunan CHP yönetimine teşekkür ederek, “biz seçim sürecinde bütün siyasi partilerimizi gezmiştik. Bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Hepsinin hizmetindeyiz” dedi.

Görevi devraldıkları süre içerisinde yaptıkları çalışmaları da değerlendiren Yılmaz, bu konuda  ilk olarak hizmet binasının genişletilmesi çalışmaları yaptıkları, haricinde Borsanın üstünde bulunan alanda 250 kişilik bir salon hazırladıklarını belirtti. Yılmaz ayrıca, Çarşamba için yapılması planlanan Organize sanayi bölgesi için Oda, kaymakamlık ve Belediyenin el birliği içinde çalışmaya başladığını bu konunun ön plana çıkarılması için siyasilerinde desteklerinin önemli olduğunun altını çizdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber