Çekiç, "Önce vatana şimdi halka hizmet için adayım"

Çekiç, Önce vatana şimdi halka hizmet için adayım
MHP Çarşamba İlçe Yönetiminden Belediye Meclis Üyesi Aday adaylığı için istifa eden Nihat Çekiç, "Yıllarca Vatan savunmasına hizmet verdim şimdi sıra halka hizmete geldiği için aday adayı oldum" dedi.

 

MHP Çarşamba  İlçe Yönetiminden  Belediye Meclis Üyesi Aday adaylığı için istifa eden Nihat Çekiç, "Yıllarca Vatan savunmasına hizmet verdim şimdi sıra halka hizmete geldiği için aday adayı oldum" dedi.

MHP Çarşamba İlçe Başkanlığında Baki Demirtaş ile birlikte Genel Sekreter olarak görev yapan Nihat Çekiç,  geçtiğimiz günler de İlçe sekreterliği görevinden istifa etmişti. Çekiç, 2014 Yerel seçimlerin de Belediye Meclis Üyesi aday adayı olmak için istifa nedenini şöyle açıkladı. Çekiç, "1987 yılında TSK da ilk olarak Uzman Jandarma Çavuş sonrasında başarılı olmam nedeni ile girdiğim sınavdan başarılı olarak Astsubay görevlerin de bulundum. Ordu mensubu olarak yıllarca vatana hizmet ettikten sonra 2008 yılında emekli oldum. 2011 Yılında yapılan kongre de İlçe Sekreteri olarak görev aldım ve bu görevimden Meclis Üyesi aday adaylığı için istifa ettim" dedi.

 Yıllarca vatana hizmetten sonra katıldığım Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde ki davama verdiğim hizmetler neticesinde partili arkadaşlarım ve çevremin de isteği, desteği ile MHP Belediye Meclis üyeliğine halka hizmet edebilme amacı ile aday adayı olmak üzere karar vererek görevimden istifa ettim. İlçe teşkilatımızın göstereceği; Belediye Başkan adayıyla  çalışmaya Çarşamba ilçemizin daha iyi hizmetler alabilmesi ve halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bilerek hakkın yardımı ile aday olup başarılı hizmetler vereceğime inanıyorum. Çarşamba halkımızın da desteği ile bu görevi layığı ile ülkemizin bu günler de MHP siyasetine ihtiyacı olduğuna inanarak oluşacak ekibimizle birlikte başarıyı önce seçimler de akabinde de hizmetler de yakalayacağımıza inancım tamdır" şeklinde konuştu.

MHP Çarşamba Belediye Meclis Üyesi aday adayı Nihat Çekiç kimdir?

1966  yılında Çarşamba Allı Köyünde doğdu. İlk ve orta okul tahsilini bitirdikten sonra askeri okulda jandarma sınıfında eğitim gördü. TSK da 1987 yılından 2008 yılına kadar önce Uzman Jandarma Çavuş ve Astsubay rütbeleri ile görev yaptı. Emekli. Çarşamba' da esnaflık yapıyor. Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber