Çarşamba’ya Çevre ve Çiftçiler Derneği

Çarşamba’ya Çevre ve Çiftçiler Derneği
Çarşamba Çevre ve Çiftçiler Derneği açılış töreni geniş katılımlı bir etkinlikle gerçekleştirildi.

Çarşamba ilçesi Dikbıyık Mahallesi’nde bulunan dernek binasında gerçekleştirilen açılış programına yoğun katılım sağlandı. CHP Samsun  Eski Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Atakum Belediye Başkan Vekili Fikret Candemir, KESK Bileşenleri Tüm Bel Sen Samsun Şube Başkanı Suat Yıldız, ADD Başkanı Işık Özkefeli, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak, İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, SAMÇEP Dönem Sözcüsü Mehmet Özdağ, Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam, Adalet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Havva Öztürk ve çok sayıda davetlinin katılım sağladığı program açılış konuşmaları ile başladı.

1-089.jpg2-107.jpg3-093.jpg4-072.jpg5-047.jpg6-034.jpg7-028.jpg8-023.jpg9-011.jpg10-007.jpg

Programda konuşma yapan konuşmacılar Hayati Tekin, Işık Özkefeli, Suat Yıldız, Mehmet Kundak, Turhan Yazıcı, İlhan Yürükcü, Mehmet Özdağ, Fikret Candemir ve Havva Özdemir, derneğin tüm faaliyetlerinde destekçi olacaklarını açıkladılar.

‘BİYOKÜTLE’ MÜCADELESİ!

Dikbıyık Mahallesi’nde açılan Çarşamba Çevre ve Çiftçiler Derneği’nin kuruluş gayelerinden birinin de ilçeye bağlı Eğercili Mahallesi’nde kurulması hedeflenen Biyokütle Enerji Santrali’nin yapılmaması olduğunu aktaran derneğin yönetim kurulu üyesi Mustafa Deniz, Çarşamba Ovası gibi verimli bir ovaya yapılacak santralin zehir saçmaktan başka bir faaliyet yürütemeyeceğini, gelecek nesillere kirletilmiş bir doğanın bırakılacağını sözlerinde paylaştı.

Katılımcıların ve konuşmacıların ortak noktası olan Biyokütle Enerji Santrali’nin ilçeye yapılmaması konusu üzerinde Çarşamba Çevre ve Çiftçiler Derneği’nin daha kapsamlı çalışmalarının olacağı eklendi.

Programda konuşmaların ardından kurdele kesimine geçildi. Kurdele kesiminin ardından dernek binası gezildi. İkramlarla birlikte program son buldu.

11-015.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber